2821
2789
عنوان

زایمان زودرس

313 بازدید | 7 پست

من ۲۲ روز پیش بچه مو توهفته ۲۳ بارداری به علت بازشدن دهانه رحم وزایمان زودرس  از دست دادم . کسایی ک شرایط من و داشتین بعد چند وقت باردار شدین و چ کارایی کردین بچه تون بمون 😔😔

لطفا بیاین به هم کمک کنیم

منم سال ۹۲ دو قلوهامو تو هفته ۲۴ بارداری از دست دادم.خیلی سخته خدا بهت صبر بده عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما الان بچه دارین؟من از ناراحتی دارم دیونه میشم

نه ندارم اخه اون دوقلوهام رو هم با ای وی اف باردار شده بودم.

من بعد سالها هنوزم جیگرم اتیش میگیره ولی چیکار میتونم بکنم.حتما قسمتم نبودن دیگه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه ندارم اخه اون دوقلوهام رو هم با ای وی اف باردار شده بودم. من بعد سالها هنوزم جیگرم اتیش میگیره و ...

انشالله ک خدابهتون میده. خیلی روزای سختی دارم من بدون بچه میمیرم

انشالله ک خدابهتون میده. خیلی روزای سختی دارم من بدون بچه میمیرم

قربونت....خدا بزرگه عزیزم.ان شاالله به زودی زود باردار میشی و دلت اروم میشه.غصه نخور.من اگه طبیعی حامله میشدم به خدا غصه نمیخوردم

2824
2823
2791
2779
2792