2777
2789
عنوان

کمککککک😥

184 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

خیلی گیج و سر درگمم

من ساکن بوشهرم،نظام جدیدم و علوم انسانی خوندم

تو مدرسه همیشه درسم خوب بود ولی واسه کنکور هیچی نخوندم...نه تستی نه مروری نه قلمچی و آزمون و...

کلا تصمیم گرفته بودم سال ۹۹ کنکور شرکت کنم تا آمادگی لازم رو کسب کنم...

به پیشنهاد پدرم کنکور ۹۸ شرکت کردم گفتم آزمایشی بدم با جو اونجا و سوالات و...آشنا بشم...

نتایج ک اومد دیدم رتبم ۶۹۰۰ شده و ترازم ۷۷۰۰ و دولتی و فرهنگیان و...مجاز شدم

الان همه بهم میگن پشت کنکور نمون و همین امسال برو دانشگاه تو ک مجاز شدی...

میخوام انتخاب رشته کنم اولویت اولم ک فرهنگیانه

اولویت دوم با توجه به رشته های دانشگاه دولتی بوشهر بنظرتون روانشناسی بهتره یا حسابداری؟

امروز مشاور خیلی رو حسابداری تاکید کرد و گفت ک بازار کار بسیار خوبی داره و...

نظر شما چیه؟؟

دانشگاه خلیج رشته های تاریخ،ادبیات عرب، اقتصاد،روانشناسی،حسابداری، کتابداری و مدیریت بازرگانی و صنعتی داره

اشتغال واسه من خیلی مهمه😖

ببخشید طولانی شد...

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتخاب اولتو دانشگاه فرهنگیان بزن اول لیسانسشو بعدا کاردانی هاشو از اون به بعد رشته های دیگه انتخاب کن 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
انتخاب اولتو دانشگاه فرهنگیان بزن اول لیسانسشو بعدا کاردانی هاشو از اون به بعد رشته های دیگه انتخاب ...

شانس من فرهنگیان بوشهر امسال نیرو نمیخواد

۶ نفر میخواد😔

اصلا واسه سال دیگه نمون اصلاااااااااا از من نصیحت ک تجربه دارم  هر رشته ای قبول شدی برو و نموو ...

منم روانشناسی رو بیشتر دوست دارم ولی بازار کارش خوب نیست🙄

همین امسال برو حسابداری علوم پایه ها ک اصن به درد نمیخورن انتخاب اولتم فرهنگیان

حسابداری خوبه؟

من ریاضی و اقتصادم خوب بود

میتونم موفق باشم تو این رشته؟😖

منم روانشناسی رو بیشتر دوست دارم ولی بازار کارش خوب نیست🙄

از حسابداری بهتره 

من سر کلاس حسابداری مینشستم 

کلاس غلغله 

شلوووووووغ

اخه مگه مملکت چقدر حسابدار میخواد

رشتمو تغییر دادم

از حسابداری بهتره  من سر کلاس حسابداری مینشستم  کلاس غلغله  شلوووووووغ اخه مگه مم ...

حسابداریِ دولتیِ

امسال دانشگاه بوشهر فقط ۲۴ نفر میخواد

یعنی بازار کارش از حسابداری بهتره؟

عاره بابا، فکر کردی چیکار میکنن؟ کلا تهش یه نرم افزار باید یادبگیری، بشینی پشت میز 

آخه میگن درآمدش ۱و خورده ای هست😥

ارزش نداره کلی بخونم تهش ۱ونیم بگیرم😟☹

حسابداری خوبه؟ من ریاضی و اقتصادم خوب بود میتونم موفق باشم تو این رشته؟😖

اگه ریاضیت خوب بود تو پاس کردن دروسی که ریاضی و امار دارن راحتی اره میتونی موفق بشی

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
حسابداریِ دولتیِ امسال دانشگاه بوشهر فقط ۲۴ نفر میخواد یعنی بازار کارش از حسابداری بهتره؟

خب عزیزم فقط دانشگاه دولتی نیس ک 

دانشگاه های زیادی هست 

فردا واسه کار ک ب دانشگاهی ک خوندی زیاد اهمیت نمیدن 

روانشناسی الان بازار کار خوبی داره اتفاقا 

جدا از اون تو زندگی خیلی ب دردت میخوره 

و از همه مهم تر فوق رو اگه بتونی بالینی بخونی راحت میشه مطب زد 

پیشرفت تو روانشناسی ب نظرم از حسابداری بیشتره