2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

Hcg ببخشید 

خواهش. شما مشکوکی خانمی. احتمالا زود رفتی آز دادی

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
یعنی باردار نباشی هم ۴۲ میشه 

نه مگه از روش های کمک بارداری استفاده کرده باشی و اثرش تو بدنت مونده باشه و زود رفته باشی آز داده باشی

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
نه استفاده نکردم کاملا طبیعی بوده

رفتم تاپیکاتو خوندم.خیلی زود رفتی آز دادی هنوز موعدت رد نشده! مطمئن باش بارداری. ای جااااانم ماه اول اقدام برات گرفته!😍😍😍😍😍😍 برا ما هم دعا کنم ماه ششم اقداممه

رفتم تاپیکاتو خوندم.خیلی زود رفتی آز دادی هنوز موعدت رد نشده! مطمئن باش بارداری. ای جااااانم ماه اول ...

الهی فدات شم مرسی

ایشالا که شمام به زودی عیدیتو میگیری یه نی نی ناز سالم 

رفتم تاپیکاتو خوندم.خیلی زود رفتی آز دادی هنوز موعدت رد نشده! مطمئن باش بارداری. ای جااااانم ماه اول ...

خبلی جالب بود امروز تو دسشویی چند بار عق زدم مشکوک شدم واسه همین طاقت نیاوردم 

الهی فدات شم مرسی ایشالا که شمام به زودی عیدیتو میگیری یه نی نی ناز سالم 

خدا نکنه

خیلی ممنون ان شاء الله😍😍😍😍