2777
2789
عنوان

مادرشوهر

268 بازدید | 22 پست

بچه ها من هفته 37 بارداری هستم

خواهر شوهرم هفته بعد برای معده درد شوهرش میاد خونمون ک برن دکتر

ولی همگی میان با بچه هاشو مادرشوهرم اینا و اون یکی خواهر شوهرم

چجوری ب شوهرم بگم ک بهشون بگه نیان واقعا اذیت میشم

این ماه اخر هر هفته اومدن دو تا سه روز موندن خونمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب شوهرت بگو یه نفر میخواد بیاد دکتر با ی همراه  نه یه لشکر بگو نمیتونم بشین پاشو کنم

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

بگو میرم خونه بابام  

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

رک به شوهرت بگو سختمه..

هر چند اون طرف خودش باید شعور داشته باشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ب شوهرت بگو یه نفر میخواد بیاد دکتر با ی همراه  نه یه لشکر بگو نمیتونم بشین پاشو کنم

میگن خودمون همه کارا رو میکنیم ولی بچه هاش هنه وسایلمو بهم میریزن و میشکنن

نمیتونم اختیار بدم بهشون

میگن خودمون همه کارا رو میکنیم ولی بچه هاش هنه وسایلمو بهم میریزن و میشکنن نمیتونم اختیار بدم بهشون

والله چرا دروغ بگم  رو اعصاب آدم هستن چیه😚😚😚😚😚

میگن خودمون همه کارا رو میکنیم ولی بچه هاش هنه وسایلمو بهم میریزن و میشکنن نمیتونم اختیار بدم بهشون

اره مهمون هر چقدر هم کمک کنه بازم صاحبخونه باید بزحمت بیافته بخصوص شما که ماه آخری نیاز به استراحت داری واقعا سخته 

2790
2778
2791
2779
2792