2777
2789
عنوان

شیراز

136 بازدید | 16 پست

سلام دوستان گلم

خیلی ب کمکتون نیاز دارم

بابام کیست مویی داشته قبلا عمل کرده۵،۶ماهی میشه

الان باز درد داره وحشتناک ن شب داره ن روز 

خیلی غصه میخوریم براش بابام ادم ارومیه

الان میخایم بیایم شیراز

دکتر خوب سراغ دارین معرفی کنید برام

بخدا دعاتون میکنم😪😪😪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من شیرازی هستم  شوهرم همیجور بود اما پزشک عمومی دارو داد بهش خوب خوب شد ... حرف سه چهار ...

یادت نمیاد دکترش کی بود عزیزم؟

اخه بابام چنبار عمل کرده باز برمیگرده 

دیگ داغونه😞

گلم من دکتر خاصی رونمیشناسم اما متخصصای مطهری همه عالین فوق تخصصم داره 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

طب سنتی یا اسلامی ببریدش

خواهرم با طب اسلامی درستش کرد

البته از بین نرفت. ولی دیگه درد نداره

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اره  اما اونا دیر به دیر نوبت میدن

نمیدونم شایدبرن بگن ازشهردیگه اومدن بین مریض بفرستنشون تو 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
2790
2778
2791
2779
2792