2777
2789
عنوان

دزفولی ها

1108 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید؟؟؟

بچه ها نمیدونم یادتون باشه یا نه در مورد خواستگاری برادرم از شما سوال پرسیدم...

بچه ها میشه در مورد اداب و رسوم دزفولی ها برام توضیح بدید؟

و اینکه برای عقد چمدون برای داماد میبرن؟

اگر میشه راهنماییم کنید

راستیییی یه سوال دیگه هم هست به نظرتون به جز سرویس برای عروس طلا چی ببریم بهتره؟مثلا النگو بهتره یا تک پوش ... انگشتر جز حلقه لازمه؟؟

من دیدم صبح عروسی خانواده دختر به تمام فامیل خانواده ی پسر که توی عروسی بودن صبحانه میدن و  هم برای عروس داماد صبحانه و ناهار عروسی میبرن و روی ناهار یه تکه طلا میذارن،ناهار هم صدتا نون چرب میبرن واسه فامیل داماد،

خرید هم دارن و عروس برای داماد چمدون و همه چیز میبره،همونجوری که داماد واسه عروس میبره،

کت و شلوار و کلا خرید کامل کفشو ریش تراش و سشوار و لوازم بهداشتی و ست خونگی و لباس زیر و کلا همه چی،

واسه پا گشا هم هرچی دوست داشتن میدن،الزامی به دادن طلا نیست،کلا فقط خانواده عروس رو دیدم چپو راست طلا میدن دخترشون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من دزفولیم

واسه مراسم عقد معمولا داماد یه سرویس یا نیم ست میده به عروس.خانواده داماد هم همینطور یا مثلا اگه وضعشون زیاد اوکی نباشه همون در حد تک پوش میدن.

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

از عروس خانوم بپرسین النگو بیشتر دوس داره یا تک پوش که بجز سرویسش براش ببرین 

چمدون فک کنم مال عروسیه ولی خب واسه نامزدی خانواده داماد لباس و طلا میبرن

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

طلا که قراره سرویس و النگو یا تک پوش و نیم سکه برا زیر لفظی و گردنبند فیروزه(رسمه) و دو تا ربع سکه (از طرف منو برادرم) و ی نیم ست بدیم...

نمیدونم خوبه یا نه...

دوست دارم سنگ تموم بذاریم

حتی در مورد تزیین لوازم عروس هم اگاهی نداریم کاش راهنمایی کنید