2777
2789
عنوان

دلم نسبت به همه چی سرد شده

385 بازدید | 15 پست

یه شب با شوهرم سر یه موضوعی بحثمون شد دست روم بلند کرد

بعدشم سعی کرد یه جوری از دلم دربیاره ولی از دلم درنیومد

از اون به بعد خیلی دلسرد شدم نسبت به همه چی

حتی از آینده میترسم

نه طلاقو دوس دارم نه مثل قبل دلبستگی به زندگی و شوهرم و آرزوها و هدفهام دارم

خیلی تلاش می کنم اما نمیتونم و نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار اولش نبود ولی این بار از همیشه شدیدتر بود

90٪ مردا همینن بخدا تو ببخش بروش بیار بگو با اینکه این همه اذیتم کردی من بخشیدمت چون دوست دارمو این حرفا بزار شرمنده بشه اون موقع ک باز داشت عذرخواهی میکرد ازش قول بگیر بگو اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشیم و من سرد نشم دیگ دست روم بلند نکن دعوا نکن بزار سعی کنیم با آرامش حرف بزنیم که رومون توی روی هم باز نشه،بخدا من سختی بیشتر از اینارو کشیدم با سن کمم آخرش فهمیدم باید با زبون نرم ب مردا خالی کرد چی میخوایم،اینارو گفتم که قدر زندگیتو بدونی الکی ب خودت تلقین نکنی که دلزده شدی عزیزم

اگ دوس دلری بگو سر چی دعداتون شد

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑
چقد میشه بخشید آخه؟؟؟ خسته شدم

زندگی همینه گلی،باید ببخشی گذشت داشته باشی وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه تو یه قدم بردار اخلاقتو عوض کن ببین اونم حتما تغییر میکنه، من وظیفم دونستم خواهرانه بهت بگم با حرف زدن اکثر مشکلات حل میشه

زندگی همینه گلی،باید ببخشی گذشت داشته باشی وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه تو یه قدم بردار اخلاقتو عوض کن ...

عزیزم من خیلیا رو میشناسم که شوهرشون از گل نازکتر هم بهشون نگفته اون وقت شوهر من این همه امتیازاتو منو نادیده میگیره

توی خونه پدرم از گل نازکتر نشنیدم ولی پیش این بی توجهی بی تفاوتی بی محلی دست بزن بد اخلاقی همه چی دیدم

عزیزم من خیلیا رو میشناسم که شوهرشون از گل نازکتر هم بهشون نگفته اون وقت شوهر من این همه امتیازاتو م ...

به انتخابم بستگی داره،درست مثل منی ولی من دیگ عادت کردم سعی کردم اخلاقشو و عوض کنم ولی تو اگه دیگ نمیتونی تحمل کنی جداشو هرکس عقیده ای داره امیدوارم مشکلت حل بشه