2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکی با ترکی استانبولی زیاد فرق چندانی نداره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تلگر ام فیلت ره تل خالی که فیلترنیست

هرکسی هرجوری مینویسه

من نمیدونم چرا هرکسی اینجا هر تاپیکی میزنه یه نخود هر اش پیدا میشه بحث رو میکشونه به دعوا و تیکه و طعنه ، ای کاش برای ثبت نام نی نی سایت ی کپی کارت ملی میگرفتن هر بچه ای اینجا نباشه ! یا ی تستی میگرفتن ببنید به بلوغ عقلی رسیده یا نه

مگه شما معلم هستید امدید غلط املایی میگیرید ؟؟ اخه شما چرا اینقدر بیکارید چرا ادم نمیشید 

فقط بلدید طعنه بزنید و نگاه تیز کردید کی چیو غلط نوشته بشینید مسخرش کنید اره با همین غلط املاییم میخوام یاد بدم به توچه آخه خدا سر بهت داده رو گردنت باشه ن تو زندگی بقیه .

باز هم ریپلای کن چون ادم بشو نیستی من جوابت نمیدم برو به بقیه تاپیک ها برس طعنه بزن غلط املایی بگیر سرگرمیت همینه دیگه