seyedemahla مدیر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 20 پست من ميگم مطمئنم . شوهرم بهم خیانت نمیکنیه،دوستام ميگن غیرممکنشماچی ميگن؟یعنی من خوش باورم وشوهرم خیانت میکنه؟ 1398/05/21 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 من رفتاری ندیدم که بهش شک کنم، امادوستام ميگن شوهرت تمام شرایطوداره،بنگاههاي زن بازن حالا چندروزه ه ... یعنی چی زن بازن؟ اصلا بیخیال شو مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
___respina___ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 490 من رفتاری ندیدم که بهش شک کنم، امادوستام ميگن شوهرت تمام شرایطوداره،بنگاههاي زن بازن حالا چندروزه ه ... دوستات دارن زندگیتو خراب میکنن..بهشون اعتماد نکن.. برای باردار شدنم یه صلوات میفرستن؟ممنونم از همتون.ایشالله همتون حاجت روا بشین.
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 یچیز دیگه..توی انتخاب دوست تجدید نظر کن. اتفاقادوستام دختراي خواهرشوهرام ودوستاشونن
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 اتفاقادوستام دختراي خواهرشوهرام ودوستاشونن دیگه بدتر🙄 لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 من هفده ساله ازدواج کردم عاشق شوهرم بودم،امادیربچه دارشدم الانم که بچه بزرگم 12سالشه حامله شدم
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 اتفاقادوستام دختراي خواهرشوهرام ودوستاشونن دیگه بدتر مطمعن باش میخوان زندگیت نابود کنن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه