seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 عنوان خیانت 289 بازدید | 20 پست من ميگم مطمئنم . شوهرم بهم خیانت نمیکنیه،دوستام ميگن غیرممکنشماچی ميگن؟یعنی من خوش باورم وشوهرم خیانت میکنه؟ 1398/05/21 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای_مهندس عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 403 انسان زاده ی شرایط هست. نوشته های من برای بانوجان @man_ishan (کانال تلگرام)
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 اگه همسرت میشناسی خودت مهمه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
___respina___ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 490 چی میگی؟بالاخره خیانت میکنه یا ن برای باردار شدنم یه صلوات میفرستن؟ممنونم از همتون.ایشالله همتون حاجت روا بشین.
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 خیلی دوستا وفامیلا ببینن زندگی ادم خوبه حسودی میکنن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
هلیا_بانووووووو عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 1550 شاید با دوستات بهت خیانت میکنه😩😂😂😂 بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره اون تورو شسته پهن کرده تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 نه نمیکنه،ولی اطمینان مطلق نداشته باش شکاک هم نباش حواست باشه با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 فکر منفی نکن قطعا تو زندگیت تاثیر میذاره.از طرفی زیاد خوشبین هم نباش و زندگیت رو کنترل کننه اعتماد زیادی خوبه نه تفتیش و بددلی..یه رفتار بین این دو پیدا کن و تو زندگیت پیاده کن..امیدوارم همیشه شاد باشی لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 چی میگی؟بالاخره خیانت میکنه یا ن من رفتاری ندیدم که بهش شک کنم، امادوستام ميگن شوهرت تمام شرایطوداره،بنگاههاي زن بازنحالا چندروزه همش به این چيزا فک میکنم
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 یچیز دیگه..توی انتخاب دوست تجدید نظر کن. لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
goliyasi عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 1282 من رفتاری ندیدم که بهش شک کنم، امادوستام ميگن شوهرت تمام شرایطوداره،بنگاههاي زن بازن حالا چندروزه ه ... چ ربطی داره من مردی رومیسناسم ک مشاوراملاکیه انقدمردخوب عاشق زن وزندگیش ربطی ب شغل نداره ک همه جاادم خوبوبدهست
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 شاید با دوستات بهت خیانت میکنه😩😂😂😂 به جون خودم به اینم فک کردم،ميخوام برم فال قهوه