2777
2789
عنوان

پرده پذیرایی

218 بازدید | 25 پست

برای ۱۴ متر پنجره باید ۴۲ متر پارچه بگیرم؟ نمیتونم زیاد هزینه کنم.چه پارچه ای بگیرم که دوامم داشته باشه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم باید ۳ برابر باشه. البته ۲.۵ برابر هم بد نمیشه بنظرم. کتان بگیر که زیر پرده ای هم نخواد

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
آره عزیزم باید ۳ برابر باشه. البته ۲.۵ برابر هم بد نمیشه بنظرم. کتان بگیر که زیر پرده ای هم نخواد

اونوقت افتاب خرابش نمیکنه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من الان بعد نه سال زیر پرده ایام همه پوسید

بستگی به پارچه داره همون حریر ی دونش هست متری ۴۰تومن ی نمونه دیگش متری ۲۰۰تومن باید بری معازه ها نگا ...

فرقشون تو دوامشونه ؟

یدونه پنجره 14متره یا چن تا پنجره باهم واسه چین دوبرابر میگیرن واسه پیلی سه برابر باید باشه 

چنتا پنجرس

اونوقت افتاب خرابش نمیکنه؟

اگه آفتابش خیلی شدید نباشه نه خراب نمیشه. الان بیشتر کتان مده و انصافا قشنگم هستن

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.