2777
2789
عنوان

سیگار

311 بازدید | 17 پست

شوهرم خیلی مردخوبیه کاری ودست ودلباز وخانواده دوست 

ولیشوهرم قبل ازازدواج بهم گفته بودسیگارمیکشیدولی ترک کرده 

ازازدواجمون۴سال میگذره وتازه۶ماه دوباره سیگارمیکشه

من ازسیگارمتنفرم حالم بدمیشه شایدباورتون نشه ولی انگاردیگه حسی بهش ندارم 

امشب بهش گفتم نکش خوشم نمیاددوست ندارم متنفرم میگه مگه چیکارکردم انقدداری کشش میدی

امیدت فقط به اون بالایی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم سیگار میکشه

میدونم موضوع پیش پاافتاده ای هستش ولی قبولش برام خیلی سنگینه

من که عاشقش بودم وقتی امشب بهم دست زد دستشوانداختم سریع ازپیشش بلندشدم

از بوی سیگار متنفرم امشب با شوهرم دعوام شد میگ چرا زیرسیگاریمو خالی نمیکنی گفتم مگ من میکشم خالی کنم انقدر عصبانی شد هرچی دلش خواست گفت بعدم گفت فقط بلدی بخوریو بخوابی چیکار میکنی تو این خونه خدا لعنتش کنه عصابمو ریخت بهم

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
از بوی سیگار متنفرم امشب با شوهرم دعوام شد میگ چرا زیرسیگاریمو خالی نمیکنی گفتم مگ من میکشم خالی کنم ...

از یطرف بوی سیگارشو تحمل میکنم از یطرف اخلاق گندشو بخودش زحمت نمیده حداقل بره بیرون سیگار بکشه منک حقمو حلالش نمیکنن

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
حالا بخاطر فقط سیگار آرامش زندگی خودتونو بهم نریزید و مشکل حاد بوجود نیارید

سیگارخودش مشکل حاده 

دوماه شب تاصبح سرفه میکنه 

هزارتاکوفت ومرز دادم بخوره تاخوب بشه چقدمن خرم کا نگرانش بودم

سیگارخودش مشکل حاده  دوماه شب تاصبح سرفه میکنه  هزارتاکوفت ومرز دادم بخوره تاخوب بشه چقد ...

در کل میخوام بگم اگه همسرتون ویژگیای مثبت اخلاقی زیاد داره شاید بشه تا حدودی از این عادت زشتش چشم پوشی کرد نمیگم کار خوبیه سیگار کشیدن

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
از یطرف بوی سیگارشو تحمل میکنم از یطرف اخلاق گندشو بخودش زحمت نمیده حداقل بره بیرون سیگار بکشه منک ح ...

نه شوهرم پیشم نمیکشه

هربارکه میومدبوی سیگارمیدادمیگفتم شایدرفته قهوه خونه تادیروزکه بهم گفت سیگارمیکشم انقدگریه کردم گفتم قلیون میکشم ازاین به بعدولی من اهل این چیزانیستم کلا

شایدواستون عادی باشه هیچکس توخانوادم سیگاری نیستن البته پیش من تتحالانکشیده

ببین من خیلی کشمکش کردم ترک کنه بابای من حتی بوی سیگار بهش بخوره حالش بد میشه چندسال از زندگیمونو زهر کردم واسه سیگار الان بعد شیش سال فهمیدم خیلیم حالا مهم نیست مگه همه کارای من درسته اونم اشتباهش اینه دیگه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
میدونم موضوع پیش پاافتاده ای هستش ولی قبولش برام خیلی سنگینه من که عاشقش بودم وقتی امشب بهم دست زد ...

من دوسال اول زندگیمو پای این موضوع حروم کردم شما نکن لااقل بگو جلو ی من وفامیلام نکش 

من خط قرمزم سیگاربود😭