2777
2789
عنوان

بازم شروع شد😭😭😭

242 بازدید | 15 پست

بچه ها برادرشوهرم ۳۵سالش تازه ازدواج کرده برا کارش دوساله رفته اصفهان خونه خودشم اونجاس حالا باز زنگ زده گفته من میخوام بادوستم بیایم خونه شما .به شوهرم گفته تاحالا سه بار منو ازخونه بیرون کرده که دوستش بیاره شوهرممم تا اون میگه منو باهرمصیبتی که شده پرت میکنه بیرون  دفعه قبل کلی گریه و زاری کردم اخرم مجبورم کرد برم 

اما الان من حاملم انقد شعور نداره مرده گنده شوهرم بهم گفت خودت میدونی دوست داری برو دوست نداری نرو ولی باید زنگ بزنی داداشم بگی نیان چون من نمیگم 

نمیدونم چکار کنم من اسفند پارسال حدود دوهفته خونه همین داداشش بودم اونجا مسافربودم اما ما زنشو از خونه بیرون نکردیم 

حالا میگم زشت نیست من بگم نیاد

خاک تو سر شوهرم که جای اینکه اون که داداششه بگه منو خارو زلیل مبکنه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

در ضمن من یه شهر دیگم برادرشوهرم اصفهانه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

وا تو رو چرا بیرون میکنه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب زنگ بزن بگو دیگه، بهتره ک ادم بده شی عوضش آسایش داشته باشی

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

میان اینجا چهار پنج روز میمونن من باید برم خونه مامانم اونجام اصلا نمیتونم تحمل کنم

من بودم نمیگفتم میذاشتم این بارم بیاد مگه مجردی نمیان؟

چرا خب  میان چهار پنج روز میمونن دوست ندارم مرد غریبه بیاد رو تشکام بخوابه 

دفعه قبل ۸ تا مردو برداشته اورده خونم

دو هفته اونجا بودی الان معلومه توقعش میشه

خب من با شوهرم بودم  زنشو بیرون نکردیم که این میاد میگه من برم

خب مگه مید چند روز میمونه؟به خاطر کارش میاد؟ 

نمیدونم چرا مبخواد بیاد اما مطمینم چهار پنج روزی هست

خب بمون خونت 

دوستش خودش سختش ميشه و ميره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نمیدونم چرا مبخواد بیاد اما مطمینم چهار پنج روزی هست

توی خونت بمون و راحت باش اگه اونا سختشونه برن جای دیگه

ولی نگو که نیان 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...