2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

96 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

خیلی گیج و سر درگمم

من ساکن بوشهرم،نظام جدیدم و علوم انسانی خوندم

تو مدرسه همیشه درسم خوب بود ولی واسه کنکور هیچی نخوندم...نه تستی نه مروری نه قلمچی و آزمون و...

کلا تصمیم گرفته بودم سال ۹۹ کنکور شرکت کنم تا آمادگی لازم رو کسب کنم...

به پیشنهاد پدرم کنکور ۹۸ شرکت کردم گفتم آزمایشی بدم با جو اونجا و سوالات و...آشنا بشم...

نتایج ک اومد دیدم رتبم ۶۹۰۰ شده و ترازم ۷۷۰۰ و دولتی و فرهنگیان و...مجاز شدم

الان همه بهم میگن پشت کنکور نمون و همین امسال برو دانشگاه تو ک مجاز شدی...

میخوام انتخاب رشته کنم اولویت اولم ک فرهنگیانه

اولویت دوم با توجه به رشته های دانشگاه دولتی بوشهر بنظرتون روانشناسی بهتره یا حسابداری؟

امروز مشاور خیلی رو حسابداری تاکید کرد و گفت ک بازار کار بسیار خوبی داره و...

نظر شما چیه؟؟

دانشگاه خلیج رشته های تاریخ،ادبیات عرب، اقتصاد،روانشناسی،حسابداری، کتابداری و مدیریت بازرگانی و صنعتی داره

اشتغال واسه من خیلی مهمه😖

ببخشید طولانی شد...

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابداری خوبه؟ میگن درامدش کمه؟😑

عزيزم نميخوام نا اميدت كنم ولي كلا بازار كار براي هيچ رشته اي نيست و هيچ تضميني براي هيچ كس نيست پس فرقي نميكنه 😐

#بامنـ_بِمانـ_آنانـ_كهـ_نَبودشانـ_را_تابـ_آوردَمـ_تُـ♥️ــو_نَبوديـ🌼🥺
عزيزم نميخوام نا اميدت كنم ولي كلا بازار كار براي هيچ رشته اي نيست و هيچ تضميني براي هيچ كس نيست پس ...

اوه چ داغون😐

باز خوبه به شیرینی پزی و خیاطی علاقه دارم😐

فک کنم تهش با یه لیسانس یه قنادی باز کنم🤣😑

ایلین جان همین امسال انتخاب رشته کن فرضا بخونی سال دیگه بشی رتبه یک انسانی بازهم همین انتخابا رو داری فرهنگیان و حسابداری اول دانشگاه فرهنگیان رو بزن ک از بدو ورود شاغل محسوب میشی بعد از اون حسابداری رو بزن ولی فقط و فقط شهرهای بزرگو بزن مثل تهران مشهد شیراز و... ی نگاه ب سایت دیوار بندازی میبینی رشته حسابداری جز مشاغل پر کاربرده و تو شهرهای بزرگ راحتتر کار پیدا میشه مهصوصا تو دوران دانشجویی ک با اساتید و دانشجوهای رشته بالاتر در ارتباطید همه ادارات شرکتها صنایع و ... ب حسابدار احتیاج دارن اینم ک میگن کار نیست اونایین ک نشستن تو خونه دست رو دست گذاشتن منتظرن ی حکم استخدامی با میزش واسشون بفرستن من به شخصه ب این جمله کار نیست اعتقاد ندارم من خصوصی تدریس کردم اموزش پرورش بودم اتلیه بودم شرکت دارویی بودم و .......الانم دفتر خودمو دارم تو همه کارام با اینکه غیر مرتبط بودن جز برترینها بودم ادم فوق العاده باهوشیم نیستم فقط برای خواستم تلاش میکنم  و رشتمم ارشد ریاضیه 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
ایلین جان همین امسال انتخاب رشته کن فرضا بخونی سال دیگه بشی رتبه یک انسانی بازهم همین انتخابا رو دار ...

مررررسی فداتشم 

خیلی خوب و کامل توضیح دادی ممنونم❤

خانوادم اجازه نمیدن جای دیگه باشم😖

بنظرتون همین بوشهر نمیتونم موفق باشم؟☹

مررررسی فداتشم  خیلی خوب و کامل توضیح دادی ممنونم❤ خانوادم اجازه نمیدن جای دیگه باشم😖 بنظرت ...

من از اوضاع کار بوشهر خبر ندارم از تعدد کارخونه ها و شرکتها و اینکه جو کار کاسه خانمها چطوره ولی این شهرها رو از نزدیک دیدم تو دیوار بکشهر نگاه کن ببین وضعیت بازار کار حسابداری چطوره اگه هم دیدی اوکی نیست نامید نشو همیشه در واپسین لحظات اتفاقهای خوبی میفته

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من از اوضاع کار بوشهر خبر ندارم از تعدد کارخونه ها و شرکتها و اینکه جو کار کاسه خانمها چطوره ولی این ...

ممنونم بابت همه چی عزیزم❤

پس با این حساب حسابداری نسبت ب روانشناسی بهتره؟

ممنونم بابت همه چی عزیزم❤ پس با این حساب حسابداری نسبت ب روانشناسی بهتره؟

بنظرم بین این دو رشته دنبال علاقت باش بازار کار حسابداری بهتره گفتم ک همه کارخونه ها ادارات مشاغل کوچیک و بزرگ مثل فروشگاهها داروخانه ها و ...حسسابدار احتیاج دارن خیلی از حسایدارا هستن ک الان درامد میلیاردی دارن ولی اگه از روی بی علاقگی بری حسابداری ممکنه فقط ی کارشناس حسابدار بشی که منتظر استخدام دولته ولی اگه ی روانشناس عاشق باشی حتما دنبال ایده میری چون انگیزه کاری داری اگه هم ب حسابداری علاقه داری ک نور علی نوره چون پول بیشتر تو حسابداریه و بازار کارش بیشتره

بنظرم بین این دو رشته دنبال علاقت باش بازار کار حسابداری بهتره گفتم ک همه کارخونه ها ادارات مشاغل کو ...

ممنونم گلم❤🌹

ممنونم گلم❤🌹

فدات عزیزم انشالله ک موفق باشی و ده سال دیگه از انتخاب رشته ات راضی