2777
2789
یادش بده سخته ولی شدنیه

خب اخه چی جوری همش باید  خودم بگم برام اینکارو کن دوست دارم یه بارم شده سورپرایزم کنه .مثلا برای تولدم ازم میپرسه چی بخرم برات خب اخه من چی بگم یعنی چی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب اخه چی جوری همش باید  خودم بگم برام اینکارو کن دوست دارم یه بارم شده سورپرایزم کنه .مثلا برا ...

فداتشم وقتی خودش میگه من بلد نیستم  یعنی اینکه بلد نیست باید یادش بدی دیگه خیلی باید روش کار کنی تا سورپرایز کردن و یاد بگیره اون اول باید یاد بگیره خرید بی موقع و انتظار تورو خوشحالی یهوییه تورو بعد یاد بگیره سورپرایز کردنتو باید اول بدونه تو عاشق چی هستی که هروقت خواست کادو بگیره نیاد ازت بپرسه چی بگیرم 

ابجی فدات بشم منم مو توام  ادم بینم ذاتش چی باشه  وگرنه نمیشه تغییرشون داد من چن سال ج ...

بد ذات نیست ولی ی جوریه قبل من هیچ زنی تو زندگیش نبوده از وقتی ۲۰ سالش بود تا الان که ۲۷ سالش فقط با من بوده