2777
2789
عنوان

ميشه نظرتونو بگيد

176 بازدید | 26 پست

٣٣ سالمه دوتا دختر دارم يكي ٥ يكي ٩ ماه. ارزو داشتم خدا بهم يه پسر هم بده ولي نداد. الان واقعا نميتونم اين ارزومو فراموش كنم. نميدونم چكار كنم. از يه طرف سه تا بچه وااااقعا خيلي سخته از طرف ديگه واقعا نميدونم چجوري بتونم با اين موضوع كنار بيام😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بعدی دختر شد چی ؟مادرشوهر خواهرم عشق پسر بود۷تا زایید به امیده این ک پسر شه ۶ تاش دختر شد اخری پسر .فک کنم مصداق شماام باش

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

حالا پسر مثلا میخواد برات چیکار کنه ناشکر نباش امدی باز دختر شد تو این دوره و زمونه دوتا بچه به یه جا برسونی و تامینشون کنی خودش هنره بچهات سالم باشن  خوشحال چه فرق داره دختر یا پسر باشن 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

دوتا دختر سالم داری خداروشکر کن خدا هرچی صلاحه میده دختر پسر نداره ،منم دلم دختر میخاست نداد ،دوتا بچه کافیه هرچی بود

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
😭😭😭😭😭

اینجور ناراحت نباش دوستم ناشکر نباش 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .