2777
2789
همین که از گرما متنفری یعنی یا دم عستی یا صفرا ...زیاد عرق میکنی؟؟مثلا پیاز و سیر بخوری تا مدت زیاد ...

زیاد عرق میکنم همشم حمامم خخ.نمیدونم پیاز و سیر یخورم چجور میشم.ولی بیشتر مواقع اسهالم با عرض پوزش از کاربران سایت

تو بکر کنم مزاجت قاطی شدهیعنی مزاجت تغییر کرده!اینکه زیاد سرما نمیخوری احتمال میدم یا دموی باشی یا ص ...

اگه خسته باشم زود میخوابم بعد از هشت ساعت خواب دوست دارم بخوابم هنوز.زودم اعصبانی میشم البته واسه قرص جلوگیری ک مصرف میکنم فکر کنم زود ناراحت میشم.بعضی وقتا شده ک بیدار بشم تو زمستونا خوابم نبره.تصمیماتم بستگی به شرایط داره .سر درد جدیدا بیشتر میگیرم.رنگ پوستم گندمی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد عرق میکنم همشم حمامم خخ.نمیدونم پیاز و سیر یخورم چجور میشم.ولی بیشتر مواقع اسهالم با عرض پوزش ا ...

احتمالا گرم مزاجی....منظورم اینه پیاز بخوری خیلی بخاراتش رو حس کنی؟؟بوی پیاز از معدت تا مدت زیاد بیاد ..تو تصمیم گیریات مردد شی و حالت دم دمی داشته باشی خونت غلیظ باشه..به سختی از خواب بیدار شی...دموی هستی

در غیر این صورت صفراوی هستی...

من بیشتر احتمال دم رو میدم بهت....دوباره میگم ما مزاجامون تحت تاثیر خیلی از عوامل محیط هستن ..کسی بتونه مزاجش رو حفط کنه واقعا شاهکار کرده...دم بهترین مزاج هستش.

.
اگه خسته باشم زود میخوابم بعد از هشت ساعت خواب دوست دارم بخوابم هنوز.زودم اعصبانی میشم البته واسه قر ...

همونطور که گفتم غلبه ی مزاج داری احتمالا...ببین جدیدا اینطوری شدی یانه..بیشتر متولدین ماه های گرم گرم مزاج میشن..رنگ پوستتم همینو میگه...همین سردردت احتمال میدم سودا غلبه کرده باشه...لک های قهوه ای رو پوستت مخصوصا سر شونه هات ایجاد نشده؟؟قرص جلوگیری رو سعی کن دیگه نخوری واقعا اسیب زنندست..هم پوست هم هورمون هم گوارش هم خون

.
زیاد عرق میکنم همشم حمامم خخ.نمیدونم پیاز و سیر یخورم چجور میشم.ولی بیشتر مواقع اسهالم با عرض پوزش ا ...

بیشتر یبوستی ها سودایی میشن..‌.نصف شب بیدار میشن و دیگه خوابشون نمیگیره...میل جنسی بالایی دارن ولی توان جنسیشون کمه...شوهرم سودا بود من دم...‌الان برعکس شدیم اون گرم شده من بخاطر کم کاری تیروییدم سرد شدم...یعنی دهنمو سرویس کرده هفته ی پیش از حرصم یه عالمه زنجبیل و دارچین خوردم تو گرما 😂😂😂

.
همونطور که گفتم غلبه ی مزاج داری احتمالا...ببین جدیدا اینطوری شدی یانه..بیشتر متولدین ماه های گرم گر ...

نه همینطور بودم .خواب زیاد دوست داشتم .لک نیوفتاده خداروشکر.اما صورتم بخاطر قرص لک افتاده.غلبه سودا یعنی سزدیم زیاد شده بر گرنیم یا چی؟😐