2777
2789
یه نگاه بهم کرد گفت سودایی هستی بعد رفتم تو نت دیدم اصن جور در نمیاد باهام بهشم گفتم من صفراویم گفت ...

صفراوی یعنی گرم و خشک. سوداوی یعنی سرد و خشک. از لاغر بودنت که میشه حدس زد طبعت خشک باشه. پس تا اینجا تست نت درست بوده. ولی دیگه خودت ببین خصوصیاتت به گرم نزدیک تره یا سرد. با خوردن غذاهای کدوم طبع بهتر میشی. من بلغمیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنتا سوال میپرسم تا حدودی میفهمی ک مزاجت چیه...ولی سوالای نت خیلی ریزبینانست بیشتر مزاجهارو ترکیبی تشخیص میده یعنی مزاج اصلی رو نمیتونه مشخص کنه...چون بخاطر تغذیه نا سالم بیشتر مزاجهامون قاطی شده...اول بگو سرمارو دوست داری یا گرما رو...زیاد سرما میخوری؟بیشتر مواقع بدنت گرمه یا سرد؟ترشیجات رو دوست داری یا شیرینی جات رو؟متولد کدوم ماهی؟

.
چنتا سوال میپرسم تا حدودی میفهمی ک مزاجت چیه...ولی سوالای نت خیلی ریزبینانست بیشتر مزاجهارو ترکیبی ت ...

آقا منو بگو هم ترشی هم شیرینی فروردین هم گرما هم سرما  زیاد سرما نمیخورم شاید یه بار تا دوبار در سال ولی میل ب غذام زیاده و همیشه اضافه وزن دارم و در حال رژیم😀

چنتا سوال میپرسم تا حدودی میفهمی ک مزاجت چیه...ولی سوالای نت خیلی ریزبینانست بیشتر مزاجهارو ترکیبی ت ...

منم میشه بگی؟از گرما متنفرم سرمای شدیدم دوست ندارم یه سرمای نسبی.تاحدودی هم شیرینی هم ترشی دوست دارم شایدم شیرینی بیشتر.خرداد

سرما هم کلا نمیخورم خیلی کم .شاید اکثرا بدنم گرم باشه البته الان ک‌هوا گرمه

آقا منو بگو هم ترشی هم شیرینی فروردین هم گرما هم سرما  زیاد سرما نمیخورم شاید یه بار تا دوبار د ...

تو فکر کنم مزاجت قاطی شده یعنی مزاجت تغییر کرده!اینکه زیاد سرما نمیخوری احتمال میدم یا دموی باشی یا صفراوی...چون بیشتر گرم مزاجا استعداد چاقی دارن مثل خودم...شبا راحت میخوابی؟مثلا خسته باشی زود بخواب میری؟روزا چجوری از خواب بیدار میشی با کسالت یا سرحال مثلا بعد از هشت ساعت خوابیدن احساست چیه؟؟اخلتقت چجوریه ارومی یا سریع؟زود از کوره در میری یا ریلکسی؟تو تصمیم گیرایات دمدمی هستی یا قاطع..بیشتر تو زمستونا نصف شبا از خواب بیدار میشی و دیگه خوابت نبره؟؟؟سردردمیگیری اصلا؟؟؟رنگ پوستت چیه؟؟

.
منم میشه بگی؟از گرما متنفرم سرمای شدیدم دوست ندارم یه سرمای نسبی.تاحدودی هم شیرینی هم ترشی دوست دارم ...

همین که از گرما متنفری یعنی یا دم عستی یا صفرا ...زیاد عرق میکنی؟؟مثلا پیاز و سیر بخوری تا مدت زیاد بخاراتش رو حس میکنی و حالت خراب میشه؟؟؟اجابت مزاجت چجوریه؟؟یبوست اینا میگیری زیاد یا نه؟

.