2777
2789
عنوان

هفته ۳۰ بارداری

239 بازدید | 10 پست

رفتم سونو گف وزن نینی ۱و۵۰۰ بنظرتون خوبه؟گف  اب کیسه اب هم  زیاده برا ۲۰ روز دیکه باز نوشت سونو کسی عین من بوده یا اطلاعی داره؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

وزنش خوبه

کمتر مایعات بخور

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هفته سی رفتم سونو گفت وزن بچه م یک وپونصد ومن دوبارپرسیدم گفت وزنش خوبه.حجم مایع اطراف جنین من گفت 11هست ونرماله نمیدونم زیاد یعنی چقدر

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

وزنش خوبه کمتر مایعات بخور

اره دکتر هم همینو گف اما مگه میشه کمتر خورد مایعات تابستونه فقط تشنم میشه دلم اب میخواد و شربت و نوشیدنی اینا گف از نمک و شور خوردن هم هس ک اره علاقه ب شوری دارم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

وزن نی نی ات ک خوبه 1300نرمالشه،

جدی مرسی عزیزم اما گف اگه کنترل نکنم بعدها برا رشد جنین خطر داره و ضرره برا ۲۰ روز بعد دوباره میرم

خب دیگه سخته ولی سعی کن خدایی نکرده باعث میشه بچتو زودتر بدنیا بیارنا پس رعایت کن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
اره دکتر هم همینو گف اما مگه میشه کمتر خورد مایعات تابستونه فقط تشنم میشه دلم اب میخواد و شربت و نوش ...

حالا من ازهفته هجده بهم گفتن اب دورش کمه وبچه تو خشکیه،من از هفته هجده تا هفته سی انقدر اب و چایی وهندونه خوردم که ترکیدم روزی ده دوازده لیوان اب میخوردم تا هفته سی که گفت 11شده ونرماله.الانم از ترسم همش مایعات میخورم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

خب دیگه سخته ولی سعی کن خدایی نکرده باعث میشه بچتو زودتر بدنیا بیارنا پس رعایت کن

اره باید تحمل کنم ی سختی دیگه اضافه شد ب بارداریم 

حالا من ازهفته هجده بهم گفتن اب دورش کمه وبچه تو خشکیه،من از هفته هجده تا هفته سی انقدر اب و چایی وه ...

وای خوردن خوبه نخوردن سخته من عطش و تشنگی زیاد دارم دلم فقط اب میخواد دوغ و شربت و اینا خیلی سختمه