2777
2789

۵ساله عقدم هنوزم دوران خوبیه😅😅😅 سخت نگیر میگذره

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۵ساله عقدم هنوزم دوران خوبیه😅😅😅 سخت نگیر میگذره

واقعن چرا عروسی نمیگیرید گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

یه ساله و چند ماهه عقدم خوبه بد نیست ولی دوست دارم خونه خودمون باشیم دلتنگی زیاد داره مخصوصا خانواده من که حساسن😳😳😳

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
واقعن چرا عروسی نمیگیرید گلم

اره عزیزم قرار بود بعد ماه محرم باشه ک مادربزرگ شوهرم فوت کرد فعلا بازم موندیم😅

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
اره عزیزم قرار بود بعد ماه محرم باشه ک مادربزرگ شوهرت فوت کرد فعلا بازم موندیم😅

عزیط دلم انشالله هر چ سریع تر برید خونه خودتون من ب عشقم میگم دوسه سال عقد باشیم تا خونه بخری بعد عروسی بکیریم زیر بار نمیره میگ خیلیه خستم کرده

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
عزیط دلم انشالله هر چ سریع تر برید خونه خودتون من ب عشقم میگم دوسه سال عقد باشیم تا خونه بخری بعد عر ...

خیلی سخته من که از خدامه زودتر عروسی بگیرم برم سر خونه زندگیم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود با تشکر 😤

عزیط دلم انشالله هر چ سریع تر برید خونه خودتون من ب عشقم میگم دوسه سال عقد باشیم تا خونه بخری بعد عر ...

مام بخاطر خونه خریدن بیشتر موندیم ک اخرشم نشد😅هر چه سریعتر عروسیتو بگیر خیلی ادم راحتتره😘