2777
2789
عنوان

ابری بودن اسمان دل

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 59 پست

[QUOTE=100696415]تو دانشگاه اشنا شدیم یعنی منو دیده بودن و پسندیده بودن و پیگیر شدن و یه مدتی صحبت و بعد .

کسی ک یکی رو انتخاب میکنه و عاشقش میکنه مسئوله

خدایا

این کار منم داغون کرده حالا ب صورت دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه کار میکنم اما احساسم زندگیمو کنترل میکنه جوری که الان حس میکنم فلج شده زندگیم ، مردم ولی پلک ...

میفهمم.  یه مدت اینجوری هستی تا کم کم خوب بشی. سعی کن با یکی اشنا بشی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
[QUOTE=100696415]تو دانشگاه اشنا شدیم یعنی منو دیده بودن و پسندیده بودن و پیگیر شدن و یه مدتی صحبت و ...

متاسفانه نه مسئولن نه متعهد ، ادم یه گیاه تو خونش نگه میداره نسبت بهش حس مسئولیت پیدا میکنه ما که کم از گباه نداشتیم اما اینجوری باهامون رفتارشد😔

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
میفهمم.  یه مدت اینجوری هستی تا کم کم خوب بشی. سعی کن با یکی اشنا بشی

تمایلی نداره ، اون همه زندگی من بود که رفت، ای کاش خدا نگاهی به دلم میکرد و یکار میکرد برگرده😔

شاید زمان کمک کنه خوب شیم. غصه نخور این دنیا همه باغصه میخوابن. این درد حل بشه یه دردی دیگه هست که م ...

اره خوب میشیم اما مثل کسی که دندون جلوییش افتاده و جاش خالیه ، زمان باعث میشه دوباره خوب شه بخنده اما جای اون دندون همیشه خالیه و فرد فقط عادت میکنه به نبودش😔

تمایلی نداره ، اون همه زندگی من بود که رفت، ای کاش خدا نگاهی به دلم میکرد و یکار میکرد برگرده😔

من دعا میکنم سرش ب سنگ بخوره و بفهمه چ عشقی رو از دست داده و برگرده و پشیمون و ب پات بیفته

اینو از ته دلم از خدا خواستم برات

من دعا میکنم سرش ب سنگ بخوره و بفهمه چ عشقی رو از دست داده و برگرده و پشیمون و ب پات بیفته اینو از ...

مرسی عزیزم ان شالله صدبرابر خیر به خودت برگرده💖

فدات بشم  من منتظرم بهم خبر بدیک برگشته و ب پات افتاده

ان شالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ان شالله که شما هم خبر ازدواج با کسی که دوسش داریو بهم بدی بحق همین روز عزیز🙏