2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 53 پست
خانواده خیلی خوبی دارن

عزیزم رو چه حسابی میگی اینو ؟ 

قصدم فقط راهنمایی و تجربه است..

باهاشون زندگی کردی ؟ ریر سقف رفتی ؟ چند سال میشناسیشون ؟ ببین یه مثال میزنم 

تو تو عروسی لباس خونگی میپوشی ؟ یا ظرفای لب پر و کهنه رو جلو مهمون میذاری ؟ نه 

قطعا تو عروسی لباسلی خوشگلتو میپوشی و تو خونه لباس کهنه هم میپوشی 

ظرفای مارک و کریستالتو واسه مهمون نگه میداری و رنگ و رو رفته ها رو واسه خودتون 

ادما هم همینطورن 

یه ظاهر شیک و با کلاس و مجلسی دارن ک واسه بیرون خونه است 

یه ظاخر کهنه و رنگ و رو رفته دارن ک فقط اطرافیان نزدیکشون اونو میبینن 

به دو سه بار رفتو امد و چند ساله ک دوستیمو اینا اکتقا نکن

سنت کمه خیلی کم تجربه ای احتیاط کن

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه خانمای اینجا که همه به این معتقد بودن که به درست لطمه میخوره و افت تحصیلی 

الان چون دکتره همه نظرشون عوض شده میبینم😐

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
عزیزم رو چه حسابی میگی اینو ؟  قصدم فقط راهنمایی و تجربه است.. باهاشون زندگی کردی ؟ ریر سقف ر ...

مرسی از راهنمایت دوست خوبم😘

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
داروساز

راجب گذشتش تحقیق کن حتماا سعی کن صددرصد مطمعن بشی کس دیگه ای نبوده قبلا

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
اگه آدم خوبیه و.خانوادش خوبن و طلاق گرفته نیس قبول کن خواهرت درس میگه کاش منم خواستگار پزشک داشتم&nb ...

نه بابا طلاق گرفته ک نیس

راجب گذشتش تحقیق کن حتماا سعی کن صددرصد مطمعن بشی کس دیگه ای نبوده قبلا

تقریبا فامیلمون حساب میشه و پسر دوست بابام هستن

شک دارم که چیکار کنم ولی امیدوارم خدا کمکم کنه بهترین تصمیمو بگیرم

فقط از یه راه میتونی بفهمی ک ادم خوبیه یا ن یا چرا اومد خاستگاریت تو یه همچین سنی.ما تو شهرمون میگیم واسه طرف سر کتاب وا میکنیم پیش یه شخصی میریم اسم خودشو و فاملی اینارو میپرسه و همههه چیو میگ دقیقا هم همونجوری بود ک شد واسه خواهرم دقیقا درست بود ک بعد خواهرم به شوهرش گفت شوهرش تعجب کرد ک از کجا میدونه .حالا خاستی یه سر برو کمکت میکنه

فقط از یه راه میتونی بفهمی ک ادم خوبیه یا ن یا چرا اومد خاستگاریت تو یه همچین سنی.ما تو شهرمون میگیم ...

خب کجا باید رفت واسه این؟ 

نه بابا طلاق گرفته ک نیس

لختباف سنی اصلا مهم نیس 

چیزی ک مهمه سن کم شماست 

مثلا شما اگه همین شرایطو تو ۲۵ سالگی داشتی خیلی فرق میکرد 

اصولا افرادی ک میرن همسر کم سن میگیرن اعتقاد بر این دارن ک بچه میگیرم با توجه به عقایدم بزرگش میکنم 

بچه کم توقع تره 

افتاب مهتاب ندیده تره 

کمتر تو اجتماع بوده 

به خصوص دلنشگاه نرفته و چشو گوشش بستست... 

این یا از مرد سالاری 

یا ضربه های دوران جوونی سر چشمه میگیره 

به خصوص ک شما هنو از جوونی هیچی ندیدی ولی ایشون جوونیشو کرده 

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
فقط از یه راه میتونی بفهمی ک ادم خوبیه یا ن یا چرا اومد خاستگاریت تو یه همچین سنی.ما تو شهرمون میگیم ...

عزیزم فقط مشاور قبل ازدواج  همییین 

تقریبا فامیلمون حساب میشه و پسر دوست بابام هستن

اها پس اشنا هستید  انا بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه عزیزم   اما راجب درستم فک کن  ضربه نخوره  حواست پرت نشه