2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید غده ی چربیه

اگه قصد داری ریپلای کنی یا تو تاپیکم کامنت بذاری اول امضام رو بخون:من هیچوقت نه قضاوت میکنم، نه بی ادبی میکنم، نه توهین میکنم. پس صرفا بخاطر توهمات بی اساس یا نظر شخصیت بهم توهین نکن. من هرچیزی که بخوام شما بدونین تو این سایت میگم پس بخاطر دو خط فرهنگ و شخصیت ایجاب میکنه نیای تمام اخلاق و زندگی من رو قضاوت کنیاینجارو جدی نگرفتم اما آدمی ام که روی توهین و تهمت و قضاوت بشدت حساسم چه در دنیای حقیقی چه دنیای مجازی. اینجا مجازی هست اما ما آدم های حقیقی هستیم و رنجیده میشیم🌺تصمیم دارم تا حد امکان دیگه جواب کامنت های حاوی توهین و تهمت و قضاوتتون نباشم پس اگر چنین کامنتی دادی و جوابت رو ندادم بدون نمیخوام ارزش خودم رو تا حد تو پایین بیارم🤗🤪

حتمادکترزنان برو نزار بگذره انشالله چیزی نیس ولی بیخیال نباش

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

شاید فتح ناف باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نمیدونم اخه درست زیر نافمه 

احتمالا همونه حتما تا بدتر نشده به دکتر داخلی برو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست