2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

165 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز روز عرفه لطفا از امام زمانمون غافل نشیم و برای ظهورشون دعا کنیم چرا که گره گشای همه ی مشکلاتمون هستند و قطعا برای آرامش همه ی ما وجودشون ضروریه

ایشالا که  خدا به هممون آرامش دنیا و آخرت بده💛💚💙💜💖

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گل همیشه بهارم خدا کند که بیایی/ اسیر نغمه خارم خدا کند که بیایی

السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان

التماس دعا😢😢😢

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
گل همیشه بهارم خدا کند که بیایی/ اسیر نغمه خارم خدا کند که بیایی السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان ...

مرسی از شعر قشنگت ایشالا که هممون حاجت رواشیم💖💜💙💚💛😚🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم دعا کنید شوهرم هرچه ...

ایشالا گلم خدا بهترینا واسه شما وخانوادتون بخواد و سرشار از آرامش باشید💛💙💚💜💖🌷🌹

مرسی از شعر قشنگت ایشالا که هممون حاجت رواشیم💖💜💙💚💛😚🌹

انشاالله روزی برسه  امام زمانمون بیاد. دیگه تو هیچ دلی غصه و غم نباشه. آمیـــــــــــــــن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز