2777
2789

برای منم داعا کنید 😭 دلم  فقط به دعاهاتون خوشه هیچ امید دیگه ای ندارم 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه هرکسی ودلش ❤❤قرار نیست جامعه فرق کنه هرادمی بشه بهتر از اونی که هست کافیه

👏🏻👏🏻👏🏻 خدا خودش به راه راست هدایتمون کنه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

تروخدا برای منم دعا کنید دوستان. از نظر مالی تو بد شرایطی هستیم. باردار هم هستم. خیلی پول دوا و دکترم میشه. دعا کنید خدا کمکمون کنه و اول بچم صحیح و سلامت به دنیا بیاد و بعدم درهای رحمتشو برومون باز کنه. التماس دعا. ممنونم از همتون

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

منم خوندم ؛ ان شاءالله همه حاجت روا شیم ؛ واسه منم دعا کنین😢

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚
تروخدا برای منم دعا کنید دوستان. از نظر مالی تو بد شرایطی هستیم. باردار هم هستم. خیلی پول دوا و دکتر ...

عزیزم خدابزرگه انشالله این روزاهم میگذره انشالله نینیت روزیشو باخودش میاره😘برات دعا میکنم