2777
2789

برای منم داعا کنید 😭 دلم  فقط به دعاهاتون خوشه هیچ امید دیگه ای ندارم 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلاصه هرکسی ودلش ❤❤قرار نیست جامعه فرق کنه هرادمی بشه بهتر از اونی که هست کافیه

👏🏻👏🏻👏🏻 خدا خودش به راه راست هدایتمون کنه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

تروخدا برای منم دعا کنید دوستان. از نظر مالی تو بد شرایطی هستیم. باردار هم هستم. خیلی پول دوا و دکترم میشه. دعا کنید خدا کمکمون کنه و اول بچم صحیح و سلامت به دنیا بیاد و بعدم درهای رحمتشو برومون باز کنه. التماس دعا. ممنونم از همتون

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

منم خوندم ؛ ان شاءالله همه حاجت روا شیم ؛ واسه منم دعا کنین😢

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚
تروخدا برای منم دعا کنید دوستان. از نظر مالی تو بد شرایطی هستیم. باردار هم هستم. خیلی پول دوا و دکتر ...

عزیزم خدابزرگه انشالله این روزاهم میگذره انشالله نینیت روزیشو باخودش میاره😘برات دعا میکنم