2777
2789
عنوان

پول ازهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 143 پست
شما که ظرفیت دیالوگ را ندارید الزام به بحث درون خودتان نبینید موید باشید

آقای محترم ظرفیتش دارم نه با یکی مثل شما 

بهتون هم گفتم حرفتون درس ولی باید از زندگی خانوما هم خبر داشته باشی 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
آقای جواد من که باشما دعوا ندارم که بخوام مبالغه کنم ولی واقعا شما نمیتونین زندگی ما زنا رو درک کنین ...

سرکار خانم بنده در فعالیت کاری و رسانه ای به یک فمنیست افراطی مشهورم و رسالت زندگی من بر اساس عدالت جنسیتی شکل گرفته لاکن مسیر دستیابی به حق که ذکر شد را خلاف اخلاق می دانم که ریشه در پایریزی مطالعات فلسفه اخلاق من دارد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقای محترم ظرفیتش دارم نه با یکی مثل شما  بهتون هم گفتم حرفتون درس ولی باید از زندگی خانوما هم ...

ظرفیت صفتی است همه جانبه نه منفرد به یک جماعت خاص

کلام شما را نمی پذیرم چرا که چندین سال در حقوق خانواده فعالیت دارم و روزانه با زنان و مردانی برخورد دارم که در رویا نیز نمیبیند

سرکار خانم بنده در فعالیت کاری و رسانه ای به یک فمنیست افراطی مشهورم و رسالت زندگی من بر اساس عدالت ...

واقعا حرفاتون خیلی محترمانه و قانونی و حق 

ولی شما جای یکی مثل من ک به نون شبش محتاج با یه بچه ک صبح تا شب گشنس و ......

البته من هیچ وقت دست تو جیب شوهرم نمیکنم و از پولشم خرج نمیکنم البته اینم از اینه هم پول نداره وقتی داره بردارم منته

من خودم ماهی درآمد دارم ۷۰۰ تومن ولی برای خودم هیچی نمی مونه و همش خرج دخترم و ول خرجی شوهرم میشه 

بخاطر همین میگم چرا وقتی کسایی مثل شوهر من میتونن راحت پول ما زنارو خرج کنن چرا ما نکنیم

سرکار خانم بنده در فعالیت کاری و رسانه ای به یک فمنیست افراطی مشهورم و رسالت زندگی من بر اساس عدالت ...

خوب حرف شما صحیح حالا من از شما یه سوال میپرسم همین الان بنده به یک وسیله واقعااا نیاز دارم وشوهرمم با اینکه توان مالیش رو داره این وسیله بسیار ضروری رو از روی خساست نمیخوره بنده که به این وسیله همین الان نیاز دارم چه کارکنم؟ اگه جواب منو دادید من واقعا حرف اولمو پس میگیرم

ظرفیت صفتی است همه جانبه نه منفرد به یک جماعت خاص کلام شما را نمی پذیرم چرا که چندین سال در حقوق خا ...

شما ک تو حقوق خانواده فعالیت داری حق من و امثال من و بگو از این زندگی چیه

واقعا حرفاتون خیلی محترمانه و قانونی و حق  ولی شما جای یکی مثل من ک به نون شبش محتاج با یه بچه ...

دقیقا منم اصلا با اینکه کار نمیکنم صفر تاصد مخارجمو شوهرم میده حتی بدون اینکه بهش بگم ولی آخه وقتی کسی به هیچ عنوان به زنش پول نمیده از سقف بکنه

دقیقا منم اصلا با اینکه کار نمیکنم صفر تاصد مخارجمو شوهرم میده حتی بدون اینکه بهش بگم ولی آخه وقتی ک ...

حرف آقا واقعا منطقیه ولی یکی مثل من ک نمیتونه از حقش دفاع کنه بده دادگاه این ور اون ور چ کنه؟

واقعا حرفاتون خیلی محترمانه و قانونی و حق  ولی شما جای یکی مثل من ک به نون شبش محتاج با یه بچه ...

بنده در دادگاه با این اباطیل نیک می دانم چگونه برخورد کنم(جعلق های بی خاصیت)

بنده راه را در ازادگی میبینم، به دختران سرزمینم درس ازادگی میدهم، ازادگی قبل از ازدواج که استقلال مالی داشته باشند تا محتاج گداصفتان نشوند و به راحتی احقاق حق کنند......راه دوم استقلال پس از ازدواج است که باید دختران سرزمینم بتواند شرافت انسانی خود را حفظ بکنند از طرق مختلف

شما به من بفرمایید، معصیت ما مبارزین حق و عدالت چیست که دشمنان اصلی فمنیست خود زنان هستند؟؟؟

میل به صحبت ندارم، گاهی اوقات از جفایی که تاریخ به حق زنان کرده شرمم می شود، وانگهی جاهلان مقیم در غار های قبل از تاریخ نیز پیدا می شوند که از وضع فعلی دفاع میکنند

شما ک تو حقوق خانواده فعالیت داری حق من و امثال من و بگو از این زندگی چیه

با دل و جان در خدمت زنان جامعه ام هستم

منم که سرباز عدالت هستم

راه یک چیز است: زنان از اشپزخانه ها خارج شوند و بجای قابلمه و قوری کتاب بخوانند

عزیزم بهش گفتی تا حالا؟منم شوهرم همه خریدارو میکرد فک میکرد چیزی نیاز نیس ک پول بده بعد یبار غرور گذاشتم کنار بهش گفتم الان حل شده ولی خب دسش زیاد باز نیس هفته ای ۵۰ میده

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙
درود بر شما ادبیات گفتاری و معاشرت را اینگونه صحیح می دانم بانو

ببخشید ولی😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

البته شما حرف درست میزنیدا ولی نگارشتون خاصه😄

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!