2777
2789
عنوان

پول ازهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 143 پست
بنده نیز پرسشش کننده را به احقاق حق از طرق صالحه راهنمایی میکنم و تشدید میکنم به سمع قبول گوش به هر ...

بابا بکش بیرون از ما 

دست وردار 

شوهری ک شما باشی این جور رفتارارو میکنین میان خانوما ازتون گله میکنن دیگ

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طبق کدام بند و ایین نامه این صلاحیت 1- صرفا متعلق به زنان است 2-این حق را چه کسی به شما عنایت کرده

بند و آیین ما خانوما ک این جوری صلاح میدونیم

بابا بکش بیرون از ما  دست وردار  شوهری ک شما باشی این جور رفتارارو میکنین میان خانوما از ...

دخول به جایی نداشتم که اذن خروج میدهید سرکارخانم

حق به انصاف دهید بنده دعوت به احقاق حق میکنم حال شما ما را متهم به عناد میکنید....جلل الخالق

در پناه خرد باشید

اگر زوج از به تعهدات قانونی خود عمل نکند پیشنهاد شما انجام عملی نکوهیده است؟؟؟ شما به عواقب این کار ...

شما این حرفو می‌زنید چون از زندگی خانم ها خبر ندارید اصلا این کار هم نکوهیده وزشت باشه کی باعث وبانیشه؟ شما میفرمایید از راه دادگاه مگه زنه میخواد جدابشه وقتی داره توهمون خونه زندگی میکنه میتونه به راحتی آب خوردن نفقه نده حتی به قیمت اذار واذیت ولجبازی بازنش اما شما میگین خانواده خیلی ببخشیدا نمیتونی سر یک آرایشگاه رفتن ساده یا مثلا وقتی توکوچه داری میری بچت هوس بستنی میکنه چی میخوای بهش بگی؟ وایسا بریم ازپدر بزرگ بگیرم؟ اصلا شاید خانواده پشت پسرش دراومد اونوقت تکلیف چیه اصلا اینا به کنار اومد و توخونه حالت خیلی خیلی بد شد نباید پول داشته باشی برا گوشیت شارژبخری که حتی کسیو خبر کنی یا پول دکتر نداشته باشی 

دخول به جایی نداشتم که اذن خروج میدهید سرکارخانم حق به انصاف دهید بنده دعوت به احقاق حق میکنم حال ش ...

دخول به تاپیک بانوان داشتید 😃😃😃😃😃

حرفتون درسته ولی نمیدونم چرا خواستم بگم جای شما نیس البته فک کنم بخاطر این بود پدرشوهر منم این جوری حرف می نه و اس میده و من متنفرم

شما این حرفو می‌زنید چون از زندگی خانم ها خبر ندارید اصلا این کار هم نکوهیده وزشت باشه کی باعث وبانی ...

واقعا قبول دارم 

کسی ک اومده تاپیک زده شوهرش یکیه مثل این اقا

شما این حرفو می‌زنید چون از زندگی خانم ها خبر ندارید اصلا این کار هم نکوهیده وزشت باشه کی باعث وبانی ...

در ابتدا به رسم ادب، درود بر شما

پیش داوری نکنید سرکارخانم

چون کلامتان را خط به خط با مغالطه میدانم در پاسخ باید طوماری تالیف کرد که از حوصله خارج است

کتاب مطالعه کنید

دخول به تاپیک بانوان داشتید 😃😃😃😃😃 حرفتون درسته ولی نمیدونم چرا خواستم بگم جای شما نیس البته فک ...

حضور مردان خلاف قانونی مدون نمی باشد

در ثانی بر فرض محال که مخالف قانون باشد شما عمل خیر و راهنمایی خیر را منوط به جنسیت می دانید؟؟؟؟

جهان سوم.......

حضور مردان خلاف قانونی مدون نمی باشد در ثانی بر فرض محال که مخالف قانون باشد شما عمل خیر و راهنمایی ...

بابا اصلا حق با توعه بسه 

در ابتدا به رسم ادب، درود بر شما پیش داوری نکنید سرکارخانم چون کلامتان را خط به خط با مغالطه میدان ...

آقای جواد من که باشما دعوا ندارم که بخوام مبالغه کنم ولی واقعا شما نمیتونین زندگی ما زنا رو درک کنین برای همین میگین من مبالغه میکنم اصلا کمه کم تو همین نی نی سایت میدونین چند نفر از خساست شوهراشون تاپیک زدن که شرایط به وجود اومده خیلییی بدتر از اینایی بوده که تعریف کردم؟