2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست
منو‌کرده با بغض دارم‌مینویسم

قربونت برم دوستم میدونم چی میگی درکت میکنم خدا همه آدمارو اینجوری امتحان میکنه که بهش میگن امتحان الهی هرکسیم میتونه با هرشرایطی که براش به وجود میاد توکل به خدا بکنه وشکرگذاری کنه ودرآخر توی این امتحان الهی موفق بشه شماهم بازم صبر داشته باش خدا حتمااااااااااااا تورو میبینه وبه حرفات گوش میده ومیخواد ببینه اگه بهت جواب نداد چیکار میکنه خدا خیلی مهربونه خیلی شکرگزاری کن بهترین ها تو راهن عزیزدلم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ول کرده با این که اینهمه بهش تاکید کردم . ولی تنهتم گذاشت . 

هیچ وقت این فکر رو نکن اگه خدا ئلت کرده بود شما تا این سن به اینجا نرسیدی ولی کلا دارم میگم نمیدونم شما شرایطتت چجوره ولی اگه خدارو نداشتی وضعیت ازاینم بدتر بود

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
کامنتارومیخونم هی بغض بیشتر میکنم  خدایا به داد من برس

انشاالله به حق امام حسین به هرچی میخواهی وبه صلاحته برسی

هیچ وقت این فکر رو نکن اگه خدا ئلت کرده بود شما تا این سن به اینجا نرسیدی ولی کلا دارم میگم نمیدونم ...

عزیزم من کوچیک بودم تا تو قبر هم رفتم ولی زنده شدم . الان 31 سالمه هنوزبه ارزوم نرسیدم در حالی که براش 9 ساله دارم زحمت میکشم . وقتی میبینم هیچ کار مفیدی بلد نیستم . از خدا میخوام کاش کوچیک بودم مرده بودم . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
عزیزم من کوچیک بودم تا تو قبر هم رفتم ولی زنده شدم . الان 31 سالمه هنوزبه ارزوم نرسیدم در حالی که بر ...

الهی عزیزززززززززم

بازم عجله نکن از کجا معلوم شاید همین فردا به خواسته دلت رسیدی

منم بعضی وقتا به خدا میگم دیررررررر نیس بعد دوباره میگم شاید هنوز موقعش نیس

بازم خداروشکر

الهی عزیزززززززززم بازم عجله نکن از کجا معلوم شاید همین فردا به خواسته دلت رسیدی منم بعضی وقتا به ...

اگه قابل میدونید برام دعا کن فقط به خاطر شاد کردن دل مامانم این حاجتو میخوام . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
لایک به امضات

تو بهش لایک بده ولی پدر منو درآورده

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اگه قابل میدونید برام دعا کن فقط به خاطر شاد کردن دل مامانم این حاجتو میخوام . 

فدات حتما عزیزم از شما هم التماس دعا خانوم پرستار  

‌😡 بخون موهای تنت سیخ میشه مردونه

بخون اما ناراحت نشو دوستان بخونید ببینم چشمی خشک میموونه..؟

یکی از نوکرا و ذاکرای ارباب میگفت: دو ماه پیش خواهرم کربلا بود تو صحن حضرت عباس ع بودیم مداح داشت روضه میخووند یه وقت دیدیم یه پیرمردی اومد از یقه اون مداح گرفت کشید پایبن گفت عباس دروغ میگه ...عباس دروغ میگه

مداح ارومش کرد گفت چی شده گفت من بعد 25 سال بچه دار شدم الان که 19 سالشه رفته تو کما با خودم گفتم درمون دردش عباسه

از اصفهان اومدم کربلا امروز زنگ زدن بهم گفتن بچت مرده...دروغ میگن که عباس حاجت میده

خواهرش میگفت مجلس بهم ریخت ..

فرداش تو صحن حضرت عباس بودیم دیدیم پیرمرده پا برهنه اومد ..با خودموون گفتیم الان مداح و میزنه دوباره..

دیدیم اومد جلو چهار پایه که مداح روش واساده بود دستشو گرفت گفت بیا بغل ضریح بخوون همه کسایی که دیروز بودنم باشن...میخوام بگم غلط کردم... (گریه میکردو میگفت)

میگه همه رفتیم مداح گفت حاجی چی شده ..

گفت خانوومم زنگ زد گفت چوون نمیذارن زنا تو غسال خونه برن التماس کردم گفتم 1 بار بچمو تو سرد خوونه ببینم...

میگه همین که کشو رو کشیدن بیروون دیدیم رو نایلوون بخار نشسته سریع اوردنش بهش شوک دادن بعد چند دقیقه به هوش اومد ..

پسرموون که اصلا تو قید و بند مذهب نبود تا نشست گفت بابای من کجاست؟

گفتم بابات کربلاست ...

گفت بهش زنگ بزن بگو زمانی که تو کما بودم 1 اقای قد بلندی اومد تو خوابم گفت ...پسرم بلند شو...

به بابات سلام برسوون بگو...

ابروی من یک بار تو سرزمین کربلا رفته بود..

چرا دوباره ابروی منو بردی...برو بهش بگو عباس دروغ نمیگه....‏باسلام این ازطرف حرم پخش شده. تاپيام رو ديدي ٨باربگو (یاابوالفضل)وبراي٨ نفربفرست همین الان خبر خوشی میشنوي.به (ابوالفضل)قسم ات میدم بفرست فقط امتحان كن خیلی عجیب

.

قشنگ ترین رویات درعرض چهار روز اتفاق مییفته اما اگه نفرستی چهار اتفاق بد برات میفته به چهار گروه بفرست بعداز 28 دقیقه کسی بهت زنگ میزنه که انتظارشو نداری

چون قسمم دادن به حضرت محمدتوام بفرست

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

منو‌کرده با بغض دارم‌مینویسم

دوست من منم مثل خودت بودم،تااینکه بهم گفتن نمازشب بخون.وااااای نگم ازاین نماز،آنچنان بهم آرامش داده ته دلم قرصه تامعتادش شدم.چن وقت بخونی تعقیرات روحس میکنی