2777
2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 25 پست
نه. کی گفته.؟ من اگه پسردار بشم ختنش نمیکنم.

اعتقادات هرکس به خودش مربوطه اعتقادات استاترم برای خودش 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
کی گفته.؟ من پسرمو ختنه نکردم وخداروشکر هیچ مشکلی نداره. ختنه عوارض زیادی داره . و فوایدش از عوارضش ...

شما نکن استاتر دوست داره بچشو ختنه کنه به کسی ربط نداره 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نکن استاتر دوست داره بچشو ختنه کنه به کسی ربط نداره 

به شما هم ربطی نداره تو کار منو استارتر دخالت کنی.

من دارم نظرمو میگرم,هیچ دخالتی نکردم. درآخر نظر استارتر محترمه. شما چرا تو کار من دخالت میکنی نمیدونم.لطفا دیگه با من صحبت نکن

به شما هم ربطی نداره تو کار منو استارتر دخالت کنی. من دارم نظرمو میگرم,هیچ دخالتی نکردم. درآخر نظر ...

استاتر با حرفم اگه مخالف بود ازم تشکر نمی‌کرد شما داری اعتقادات خودتو میکنی تو مخ بقیه از داخل شدن تو این تا پیک مشخصه نیتت پس اونیکه ربطی نداره موضوع بهش شمایی نه من 

به شما هم ربطی نداره تو کار منو استارتر دخالت کنی. من دارم نظرمو میگرم,هیچ دخالتی نکردم. درآخر نظر ...

انگار استاتر گفته بچمو ختنه کنم یا نه که نظر میدی، صحبت استاتر چیز دیگه ای 

استاتر با حرفم اگه مخالف بود ازم تشکر نمی‌کرد شما داری اعتقادات خودتو میکنی تو مخ بقیه از داخل شدن ت ...

من به شما چیکار داشتم که با وقاحت تمام اومدی با من صحبت میکنی. اونی که داره دخالت میکنه شمایی

کی گفته.؟ من پسرمو ختنه نکردم وخداروشکر هیچ مشکلی نداره. ختنه عوارض زیادی داره . و فوایدش از عوارضش ...

همسرمم نظرش با حرف شما یکیه

ولی خودم هنوزم مرددم

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید