2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر چی؟

سرپول من گفتم ازخانوادت بگیر گفت دوست ندارم دعوا بالا گرفت بش گفتم توادم نمیشی خیلی ناراحت شد گفتم طلاقم بده حالا که بخاطرم حاضرنیستی ازبابات پول بگیری گریه کرد گفت نگو این کلمه رو.

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
سرپول من گفتم ازخانوادت بگیر گفت دوست ندارم دعوا بالا گرفت بش گفتم توادم نمیشی خیلی ناراحت شد گفتم ط ...

تا اینجا که مقصر خودتی😐

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

صبح دیدم تاپیکتو...خیلی لوس و بی منطقی...حق داره فرار کنه بیچاره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بذار اروم بشه خودش مییاد..تو هم بهش زنگ نزن ولی چه اعصابی داریا تا صبح دعوا کردین😐😐

من خیلی لج بازم.نذاشتم بخوابه لباس پوشید گفت برم سرکار یه ساعت بخوابم نذاشتمش تا لحظه آخر سرش داد کشیدم همش میگف بس کن توروخدا من فقط دادمیزدم حرف میزدم😭😭😭😭😭

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
من خیلی لج بازم.نذاشتم بخوابه لباس پوشید گفت برم سرکار یه ساعت بخوابم نذاشتمش تا لحظه آخر سرش داد کش ...

پس حق داره..

منم باشم پشته سرمو نگاه نمیکنم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
صبح دیدم تاپیکتو...خیلی لوس و بی منطقی...حق داره فرار کنه بیچاره

چرابهم میگی لوس مگه از زندگی من خبرداری؟من از روز اول مستقل بودم خانوادش حتی واس عروسی هم به ما پول ندادن ولی برادرش ۵سال بعد عروسیش بیکار بود خرج عروسیش دادن خرج زندگیش دادن خرج دانشگاه خودش وخانمش الانم خونه خریده دارن بش پول میدن اونوقت به من شوهرم گفتن مانداریم چرا مگه اون پسرشون نیس شوهرمن خرج دانشگاهش وعروسیش و دانشگاه منو خودش تنها داد‌.چرا فرق میزارن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
آخه چرا اینجوری میکنی؟ چرا زندگی رو برا خودت و همسرت زهرمار میکنی؟؟

پایین گفتم بخون تمام لجم با خانوادشه مامانش سالی دویست بار میره کربلا ومکه ومشهد بعد به ما میگه نداریم حتی برای خرج عروسی شوهرم رفت قرض کرد ولی باباش نداشت دوماه قبل عروسی ما رفتن کربلا واجب بود اون موفع

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
چرابهم میگی لوس مگه از زندگی من خبرداری؟من از روز اول مستقل بودم خانوادش حتی واس عروسی هم به ما پول ...

باید افتخار کنی به همچین شوهری که رو پای خودش وایساده و اویزون خانوادش نیست...چطور دلت اومد باهاش اونطوری رفتار کنی؟؟؟من جای تو بودم الان عذاب وجدان داشت خفم میکرد...عزیزم روشتو عوض کن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چرا دعوا کردی که حالا زنگش بزنی؟

چون حق دارم چون تمام فشار زندگیش از مجردیش تا الان رو دوش منه خواهر برادراش میان خونشون مث لاش خورا میخورن میبرن اونوقت به مامیرسن میگن نداریم میگن زنت نخره ولی واس جاریم همه کار میکنن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
باید افتخار کنی به همچین شوهری که رو پای خودش وایساده و اویزون خانوادش نیست...چطور دلت اومد باهاش او ...

شما باشی ناراحت نمیشی؟به داداشش کمک میکردن ومیکنن ولی به ما میگن نداریم.اونا دارن صاحب همه چی میشن چون تمام خرجشون رو دارن اینا میدن من وشوهرم باید همه چی خودمون بخریم اخه چرا؟

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄