2777
2789
عنوان

قرصld

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 41 پست
ای وای... ایشالاااااا زودتر بچه دارمیشی ولی ناامیدنشو هنوز بچه ایم خب... متولد78 هستی؟؟؟؟ من79

بابا عجله نکن. نگرانم نباش. با خوردن 6 ماه قرص هیچ اتفاقی برات نمی یوفته. اگرم خدای نکرده مشکلی باشه بعد از 6 ماه رفعش میکنی، هیچ ربطی به جلوگیری نداره. الکی خودتو توی چاه ننداز. حداقل یک سال به خودت زمان بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا عجله نکن. نگرانم نباش. با خوردن 6 ماه قرص هیچ اتفاقی برات نمی یوفته. اگرم خدای نکرده مشکلی باشه ...

پس قرص بخرم امروز؟ روز سومم هست دوروز بعدش هرشب یدونه بخورم؟؟؟ 

من 19 هستم

خیلی زوده برا بچه. حداقل 3 سال صبر کن. اگرم نگرانی یه مشاوره پیش دکتر برو. ببین تنبلی تخمدان نداشته باشی. یه ازمایش اسپرمم شوهرت بده، بعد با خیال راحت جلوگیری کن. البته تو خیلی وقت داری، این کارا رو بعد از 1 سالم میتونی بکنی. اگر مشکلی داشته باشی با جلوگیری نه بدتر میشه و نه بیشتر، نگران نباش. پریودت مرتبه؟ 

اره بخر. از همین امشبم یه دونه بخور. پریود بعدیتم از شب سوم بخور. نگرانم نباش. الان برا بچه خیلی زود ...

اهان مرسی ازراهنماییت پس تایک سال هررووووز قرص بخورم ی بارم قط نکنم دیگه اره

اهان مرسی ازراهنماییت پس تایک سال هررووووز قرص بخورم ی بارم قط نکنم دیگه اره

هر روز نه، از روز سوم پریودت میخوری تا 21 روز. یعنی تا وقتی قرص تمام شد، دیگه نمیخوری تا دوباره پریود بشی، پریود که شدی دوباره از روز سوم بخور