2777
2789
طوطی ملنگوهم معمولا دو به بالا

جدی😕 گرونه.خرجاشم زیاده تخمه خام هم زیاد باید خرید براشون

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
بجز تخمه چی باید بخرم?

نمیدونم پسر داییم زود داشت ازشون سخنگو اولیشو یبار تو زمستون شسته بود تو حیاط گذاشته بود از سرمه سکته کرده بود مرد کلی کلمه هم میگفت. بعدش یکی دیگه گرفت اونم حرف میزد فاطی آذر سلام ...اینارو میگفت داده بودش ۵۰۰تومن چندسال پیش.منکه میدیم تخمخ خام بهش میداد

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه عروس هلندی نر 1 سال و دو ماهه دارم ۲ ماهی میشه که پرخاشگر شده و بعضی وقتا دمشو به دست من میماله و خود ارضایی میکنه من دوست ندارم براش جفت بگیرم ، راه کاری دارید که این حال و هوا از سرش بپره و جفت نخواد؟ عرق کاسنی بهش میدم که تبش سرد بشه ولی خیلی اثر نمیکنه

سلام من یک گرینچیک دارم حدودا ماهی 200 توان هزینش هستش، البته باید بلد باش چجوری نگهداری کنی، باید برایشون بیشتر وقت بزاری تا افسرده نشن چون اونا خیلی باهوشن البته من هم اولش بلد نبودم و یک سایت پیدا کردم که تمامی آموزش هاشون و لوازم هاشون رو ازش یاد گرفتم و تهیه کردن آدرسشو حالا برات میزارم دوست داشتی یه سر بزن!

tootinet.ir