adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان آب هویج😕😕😕 185 بازدید | 16 پست چرااینجوری شد؟؟؟ هویجارو حلقه ای خوردکردم وریختم توش ولی همشو پوره کرد😐بلدنیستم یعنی؟😨 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/05/20 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsai2 عضویت: 1393/01/15 تعداد پست: 4970 حلقه حلقه نميكنن درسته ميندازن تو آب ميوه گيري امضا ندارم،انگشت ميزنم
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29548 تو چی ریختی؟ آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 حلقه حلقه نميكنن درسته ميندازن تو آب ميوه گيري اخه جانمیشه😟 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 تو چی ؟ تو مخلوط کن باید درسته بندازی ابمیوه گیری توابمیو گیری انداختم😕 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 خب اشکالش چیه ابشو گرفتی دیگه اخه یک لیوانم نمیشه بقیش پوره شده دس میزنم اون هنوزم آب داره بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
منووکسری عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2247 ابمیوه گیریت مثل مال منه ـ هویجاتو درسته بنداز تو با دسته ای ک داره فشار بده
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 ابمیوه گیریت مثل مال منه ـ هویجاتو درسته بنداز تو با دسته ای ک داره فشار بده اخه صداهای عجیب غریب میده ومیلرزه😕راستش اینجوری که میشه میترسم🙈😢😖 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
منووکسری عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2247 اخه یک لیوانم نمیشه بقیش پوره شده دس میزنم اون هنوزم آب داره قبل اینکه ابهویج و بگیری ی چن ساعت هویجا رو بنداز تو اب ـابشون زیاد میشه ـاشکالت اینه ک هویجا رو حلقه کردی
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 قبل اینکه ابهویج و بگیری ی چن ساعت هویجا رو بنداز تو اب ـابشون زیاد میشه ـاشکالت اینه ک هویجا رو حلق ... الان درسته انداختم یکیشو خیلی خیلی لرزید وصدای بدی داد😨عادیه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
منووکسری عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2247 الان درسته انداختم یکیشو خیلی خیلی لرزید وصدای بدی داد😨عادیه؟ اره با یه دستت دسگا رو بگیر بای دستت هویجا رو بنداز چیزی نمیشه نترس
صنم71 عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 4620 الان درسته انداختم یکیشو خیلی خیلی لرزید وصدای بدی داد😨عادیه؟ نه درسته نباید انداخت