بخزان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1891 عنوان معتاد شدم 285 بازدید | 14 پست البته به نی نی سایت :/از کار و زندگی افتادم از وقتی با نی نی سایت آشنا شدم روزی یه ش ا رژ دو تومنی از بین میره که من نت یه ساعتی بگیرم بیام نی نی سایت...دیگه نه تل میرم نه اینستا...معتاد به اینجا شدمراهکار لطفا... بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان) 1398/05/20 | 12:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92270 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3100351&slug=حاجت-دارا-عرفه-رو-از-دست-ندینا-همه-دعا-کنین-فردا&postId=100620231 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
گلآبتون عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 3173 بسته ماهانه بخر دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿
سحرناز۹۵ عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 2256 😶😶😶😶اولشهههه میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22732 نیا. نی نی سایت هم چیز خاصی نیست. همین چیزهایی ه همه جا میشنوی و می بینی
حنانه_۱۹۹۵ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 6502 من الان یک سال معتاد نی نی سایتم یه بسته ماهانه بخر ب صرفه تره
nafassssssi عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3554 بگوببندنت به تخت ترکت بدن خخخخخماهانه بسته بگیر نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 چیز جذابی نداره ک ادم نتونه ولش کنه من اگه جایی باشم و وای فای رایگان در اختیارم قرار بگیره نی نی سایت اصن یادم نمیفته اینستا بسته رو قورت میده وگرنه همه اونجا بودن
بخزان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1891 بگوببندنت به تخت ترکت بدن خخخخخ ماهانه بسته بگیر اره به خدا لازممه الان برنجمو هنوز درست نکردم اومدم اینجا خخخ بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
بخزان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1891 چیز جذابی نداره ک ادم نتونه ولش کنه من اگه جایی باشم و وای فای رایگان در اختیارم قرار بگیره ن ... اینستا کیلیپاش دیگه برام تکراری و بی معنی شده همه ادا اطوار در میارن از خودشون فیلم میگیرن اما آدم اینجا چارتا چیز یاد میگیره از زندگی بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
دلبرهم عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 145 بگو قطع کنن راحت شی 😐 جهت فراموشی خودم میدونم اهمیتی ندارم✋😔 کاش دهخدا می دانست دلتنگی …اشک ….فاصله ….بی وفایی….تعریفش فقط دو حرف است “تـــو”😔ش+پ❤❤❤❤❤❤❤❤
nafassssssi عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3554 اره به خدا لازممه الان برنجمو هنوز درست نکردم اومدم اینجا خخخ توپلوپزدرست کن خوب میشه وقت واسه اینجابیشترمیاری ،منم توپلوپزمیزارم راحتتره نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت
بخزان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1891 توپلوپزدرست کن خوب میشه وقت واسه اینجابیشترمیاری ،منم توپلوپزمیزارم راحتتره پلوپز ندارم خخخ بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)