2777
2789
عنوان

معتاد شدم

285 بازدید | 14 پست

البته به نی نی سایت :/

از کار و زندگی افتادم از وقتی با نی نی سایت آشنا شدم روزی یه ش ا رژ  دو تومنی از بین میره که من نت یه ساعتی بگیرم بیام نی نی سایت...دیگه نه تل میرم نه اینستا...معتاد به اینجا شدم

راهکار لطفا...

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3100351&slug=حاجت-دارا-عرفه-رو-از-دست-ندینا-همه-دعا-کنین-فردا&postId=100620231

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیز جذابی نداره ک ادم نتونه ولش کنه  من اگه جایی باشم و وای فای رایگان در اختیارم قرار بگیره ن ...

اینستا کیلیپاش دیگه برام تکراری و بی معنی شده همه ادا اطوار در میارن از خودشون فیلم میگیرن اما آدم اینجا چارتا چیز یاد میگیره از زندگی

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
اره به خدا لازممه الان برنجمو هنوز درست نکردم اومدم اینجا خخخ

توپلوپزدرست کن خوب میشه وقت واسه اینجابیشترمیاری ،منم توپلوپزمیزارم راحتتره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت