2777
2789

کل هفته کلاس داری خودشون برنامه میچینن چون که تعداد ورودیا کمه اندازه ی کلاسه دیگه ممکنه طبق برنامه شون یک روز مثلا کلاس نداشته باشی بهتره اگر متاهلین ی خونه تو شهر محل تحصیلتون اجاره کنین شوهرتونم کارشو انتقال بده وگرنه سخته خیلی

کاربر قدیمی ام 😊
مگ نمیگن حقوق معلمی حداقلش ۲ تومنه چطور میگین یک و ۲۰۰؟

اولین سال کی گفته دو تومنه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کل هفته کلاس داری خودشون برنامه میچینن چون که تعداد ورودیا کمه اندازه ی کلاسه دیگه ممکنه طبق برنامه ...

پس میگن شنبه تا سه شنبه اس

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
مگ نمیگن حقوق معلمی حداقلش ۲ تومنه چطور میگین یک و ۲۰۰؟

نه از این خبرا نیست تو دوران دانشجویی 400 تا 500 تومنه که اگر خوابگاه برین بخش اعظمش کم میشه سال اول یک و دویست سیصده کم کم زیاد میشه هر سال که حقوق کارمندا زیاد میشه

کاربر قدیمی ام 😊
پس میگن شنبه تا سه شنبه اس

دیگه بستگی به دانشگاهت داره اره همین طوریه تقریبا چون اخر هفتع ها معلم هایی که فوق دیپلم یا دیپلمن و میخوان مدرک بالاتر بگیرن کلاس دارن البته شهر ما که اینجوریه

کاربر قدیمی ام 😊
نه از این خبرا نیست تو دوران دانشجویی 400 تا 500 تومنه که اگر خوابگاه برین بخش اعظمش کم میشه سال اول ...

تو تربیت معلم خوندی ؟ کی خوندی؟ خوبه؟

من نه ولی داداشام جفتش خوندن .من متنفرم از معلمی  حوصله بچه ندارم اصلا

کی خوندن؟ برا مقطع دبیرستانن یا ابتدایی؟

کی خوندن؟ برا مقطع دبیرستانن یا ابتدایی؟

یکییش 4 سال داره یکیش هم دوساله درس میده هر دو دبیری ان البته اوایل توراهنمایی درس میدادن ولی چون تدریسشون عالی بود مدرسه نمونه و دبیرستانن الان.البته شعل دوم هم دارن

کاربر قدیمی ام 😊
یکییش 4 سال داره یکیش هم دوساله درس میده هر دو دبیری ان البته اوایل توراهنمایی درس میدادن ولی چون تد ...

با این شرایط حقوقشون یک و ۲۰۰ امکان نداره؟

با این شرایط حقوقشون یک و ۲۰۰ امکان نداره؟

ببین من حکمشون دیدم دیگه سال اول و دوم همینه چون فقط حق دارن همون 24 ساعت موظفیشون درس بر دارن ولی کم کم بیشتر میشه برای همین شعل دوم دارن اون نحوه تدریسشون هم برای این بود که دیگه خداروشکر روستا ننداختنشون و مدارس شهر خواهانشون بودن وگرنه رو حقوق که تاثیری نداره

کاربر قدیمی ام 😊