2777
2789
من دانشجوی ترم ۴ حقوق پیام نورم میخوام اینو ولش کنم برم تزبیت معلم ک مجاز شدم ب نظرتون درسته؟

بستگی داره وضع مالیت چطوره

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نمیشم؟ چ ربطی داره؟

خب اگه وضع مالیت خوبه وقتت آزاد باشه وکیل شی بهتره ولی اگه خوب نیست برو تربیت معلم و وقت آزادت کمه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
ساعتاش از چنده تا چند؟

صبح هست عصر هم خست بستگی داره

معلومه وکالت اگه زرنگ باشی خرج کنی.معلمی وقتی میای کار حقوق یک و دویست .حجابت هم باید خوب باسه.

خوش به حالت به نظر من برو

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
برایر شاه ریاضی منطقه دو باید رتبه ت چند باشه که فرهنگیان قبول شی؟

بستگی داره چقدر معلم بخوان سهمیه چقدر باسه.دیدم سی هزار ممطقه سه قبول سده .یه سالی هم هفت هزار قبول نشده

از لحاظ درامد کدومش خوبه؟ بازار شغلی

ترلیت معلم همون موقع دانشجویی حقوق داری