ریسک غربالگری نقص لوله عصبی1:86بود و عدد mom.afp2.18دارم دیوونه میشم تو رو خدا هر کی بوده ریسکش بالا بوده ولی بچه اش سالم بیاد با هم حرف بزنیم...تا نوبت دکترمبشه دیوونه شدم ...بقران حالم خوب نیست.دیشب تا صب نخوابیدم..بیاین کمکم
خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
انشالله سالمه خیالت راحت. الان انقدر فاکتورای غربالگری رو سختگیرانه کردن که از هر ۱۰ نفر ۸ نفر رو ریسک میزنن. و ۹۹ درصد هم سالمن. پس غصه نخور و با آرامش برو آزمایشتو بده. چون با این سیستم مسخره مجبوری
انشالله سالمه خیالت راحت. الان انقدر فاکتورای غربالگری رو سختگیرانه کردن که از هر ۱۰ نفر ۸ نفر ...
ممنون از دلگرمیت..دیشب تا صب نخوابیدم..اینقدر گریه کردم که حد نداره.14هفته سرکلاژ شدم کلی اذیت شدم..ولی با این امید که به سلامت بچه ام کمک میکنم همه دردا رو به جون خریدم...الان به جنون رسیدم..
خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی