ریسک غربالگری نقص لوله عصبی1:86بود و عدد mom.afp2.18دارم دیوونه میشم تو رو خدا هر کی بوده ریسکش بالا بوده ولی بچه اش سالم بیاد با هم حرف بزنیم...تا نوبت دکترمبشه دیوونه شدم ...بقران حالم خوب نیست.دیشب تا صب نخوابیدم..بیاین کمکم
خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
انشالله سالمه خیالت راحت. الان انقدر فاکتورای غربالگری رو سختگیرانه کردن که از هر ۱۰ نفر ۸ نفر رو ریسک میزنن. و ۹۹ درصد هم سالمن. پس غصه نخور و با آرامش برو آزمایشتو بده. چون با این سیستم مسخره مجبوری
انشالله سالمه خیالت راحت. الان انقدر فاکتورای غربالگری رو سختگیرانه کردن که از هر ۱۰ نفر ۸ نفر ...
ممنون از دلگرمیت..دیشب تا صب نخوابیدم..اینقدر گریه کردم که حد نداره.14هفته سرکلاژ شدم کلی اذیت شدم..ولی با این امید که به سلامت بچه ام کمک میکنم همه دردا رو به جون خریدم...الان به جنون رسیدم..
خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی