2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عكس درما ن نيست عزيزم تشخيص باز يا بسته بودن لوله رحمي هست معمولا چند دروه باردار نشي بهت عكس رنگي ميدن ببينن اصلا لوله ها بازه يا نه ولي از من كه تجربه خيلي بدي دارم بهت نصيحت عكس رنگي خيلي خيلي جواب منفيش خطا داره 

من تازه با بيهوشي گرفتم بهم گفتن هردولوله بسته تا چندماه عذاب كشيدم رفتم لاپرا ديدم هردو باز بوده

فقط فيبروم داشتم كه بهشون فشارم ياورد اما شد بدترين تجربه من

ولي جواب مثبتش  قابل اعتماده

بعضيام كه گرفتگي خفيف تو لوله دارن با عكس رنگي وقتي مايع بافشار از لولشون رد ميشه لوله باز ميشه

باردار ميشن بعد فكر ميكنن به خاطر عكس بوده

اما كارت به هردليل به آي وي اف برسه مثلا همسرت مشكل داشته باشه يا تخمكت كم باشه  ديگه عكس رنگ نميدن برات

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عكس رنيگ درما ننيست عزيزم تشخيص باز يا بسته بودن لوله رحمي هست معمولا چند دروه باردار نشي بهت عكس رن ...

ممنونم عزیزم، نه همسرم سالمه منم هر دوره ۴تا فولی بالغ دارم فقط نمیدونم چرا ازاد نمیشن

من از مهرپارسال اقدام بودم نشد بعد هم بخاطر زایمان زودرسی ک تو 24 هفته کرده بودم هم بخاطر اینکه باردار نمیشدم دکتر برام عکس رنگی نوشت اردیبهشت انجام دادم

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
ممنونم عزیزم، نه همسرم سالمه منم هر دوره ۴تا فولی بالغ دارم فقط نمیدونم چرا ازاد نمیشن

امپول ميزني و ازاد نميشن؟ از كجا ميدوني ازاد نميشه ؟

نه همسرم مشکل نداره، پیاز درمانی دقیقا چطوره؟ خوردنیه؟

تو اينترنت سرچ کن، البته اينجا هم تاپيک داره

اگه اشتباه نکنم از روز 5 پريودي تا 15 روز قبل از ناهار و قبل از شام آب پياز ميخوري يک ليوان

روش درست کردنش هم اينطوريه که پياز زرد يا نارنجي رو هر وعده دو عدد در آب در حال جوش بريزيد بعد از 5  دقيقه جوشيدن صاف کنيد و بخوريد

منم pco شدید دارم. همسرم سالمه. قرصها هیچکدوم اثر نداشت. آی‌وی‌اف شدم. تازه انتقال دادم، هفته دیگه باید آزمایش بدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام من یه دختر دارم الانم میخوام اقدام کنم واسه ivf هیچ مشکلی هم نداریم ب نظرتون جواب میگیرم  ...

ببین عزیزم هر دفعه مثبت شدن آی‌وی‌اف احتمالش ۳۰ تا ۴۰ درصد هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه امپول نداد بهم تاحالا چون پریود میشم میگم نکنه لوله هام بسته است و ازاد نمیشه

خب گلم امپول نزني ك هفايده نداره ممكنه كيست بشن اصلا امپولم هيچ ضرري نداره