2777
2789
عنوان

خون ریزی

146 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من اون برج ۳۱ پریود شدم این برج ۲۰ یعنی امروز پریود شدم حدود ۱۱ روز جلو انداختم الان دوماهه اقدام ب بارداری ام دارم بنظرتون دلیل خونریزی زود هنگامم چیه همین الانم بی بی چک زدم منفی بود

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بهم خوردن هورمون های بدنت 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

به مورد دیگه ام بود من دیروز حالت روحی خیلی بدی داشتم و همش گریه کردم بنظرتون از ناراحتی هم میتونه باشه خون ریزیم خیلی نگرانم اجرتون با خدا کسی بلده بیاد راهنمایی استرس حالت تهوع گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مورد دیگه ام بود من دیروز حالت روحی خیلی بدی داشتم و همش گریه کردم بنظرتون از ناراحتی هم میتونه ب ...

عزیزم حال بدت دقیقن به خاطر به هم خوردن تعادل هورمونیت بوده چون قرار بوده پیش از موعد پریود شی بدنت واکنش نشون میداده

احتمالا چون برا بارداری  اقدامت استرس گرفتی اینجوری شدی استرس شدیدا باعث به هم خوردن پریود و تعادل هورموی میشه اقدامتم ممکنه دیر نتیجه بده یکم ریلکس باش یه مدت بهش فکر تکن

عزیزم حال بدت دقیقن به خاطر به هم خوردن تعادل هورمونیت بوده چون قرار بوده پیش از موعد پریود شی بدنت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

خونریزی لانه گزینی در حد لکه است اونم بعد از اینکه جواب بیبی چک مثبت شد مواظب خودت باش💜

اره خودمم احتمال قاعدگی میدم فقط نمیدونم چرا انقد زود شدم همیشه این مشکل گریبانگیرم بوده زود زود پریود میشدم الانم دوباره اونطور شدم میترسم کیست تخمدان یا فیبروم داشته باشم شما نمیدونید برای تشخیص فیبروم و کیست تخمدان چه کاری لازمه انجام داد سونو یا عکس یا بررسی واژیناله استرس دارم دیگه تا ثبل این عفونت شدید داشتم اون ک درمان شده الان دوباره پریودم ۱۱ روز جلو انداخته یعنی از ۱۷ سالگی تا الن ک ۲۶ سالمه این مشکل همراهم بوده 

بهم خوردن هورمون های بدنت 

عزیز مشکل من از ۱۶ الی ۱۷ سالگی همینه زود ب زود پریود میشم ماهی ۲ الی ۳ بار همیشه اینطور نیست سالی ۲ الی ۳ بار همیشه هست درمان نشه خون ریزی منو میکشه رفتم دارو گیاهی گفت عفونته دارو داد الان ۳ ماهه واژینال میزنم عفونتام وخارشام رفع شده بود تازه ۳ ماه بود عین ادم ۳۰ روزه پریود میشدم نمیدونم چرا این ماه ۱۹ روزه پریود شدم واقعا کلافه ام نمیدونم چکار کنم