خوشگلـخوشگلـا مدیر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 417 عنوان پشه لعنتی😡😫 | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 22 پست تو خواب ناز بودم پشه عوضی اینقد نیشم زد تا بیدار شدم! 😭😭😭یه شب شوهرم نیستا اینجوری باس نصفه شب از خواب پاشم با نیش این لعنتیا😲اخه خدا ب چ دلیلی اینارو خلق کرده آخه؟؟😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫 زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم... 1398/05/20 | 02:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلـخوشگلـا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 417 من و پسرم هم کک نیش زده. دیروز تو باغ رفتیم اومدیم خونه کبااااب شدیم جاش شدید ورم کرده و میخاره و در ... وای منم یبار نیش این لعنتیا ب تنم خورده.حواستون باشه تو خونتون نیاورده باشین😓 زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...
خوشگلـخوشگلـا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 417 شما رو پشه بی خواب کرد منم ماه داشتم تو بالکن ماه ونگا میکردم هوا ابری نیس ولی سایه هایی روش بود یه ... چ رمانتیک😍 زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...
افراخانم عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 813 جدا شدی؟ نه خدا نکنه.ولی امشب قهر کرد رفت از خونه مثل دیونها شدم امیدوارم هر حاجتی دارین بهش برسین برای حل شدن مشکل من هم دعا کنین
خوشگلـخوشگلـا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 417 نه خدا نکنه.ولی امشب قهر کرد رفت از خونه مثل دیونها شدم شوهرمنم رفته تهران با برادرش بخاطر شغل برادر شوهرم.عین بچه ها بغ کردم کنج خونه خوابمم نمیبرهالان اگ اینجا بود جاهایی ک پشه خورده رو برام پماد میزد پوستم.خیلی حساسه 😭😭😭 زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...
افراخانم عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 813 شوهرمنم رفته تهران با برادرش بخاطر شغل برادر شوهرم.عین بچه ها بغ کردم کنج خونه خوابمم نمیبره الان ا ... بیا باهم گریه کنیم😭😭😭😭😭 امیدوارم هر حاجتی دارین بهش برسین برای حل شدن مشکل من هم دعا کنین
خوشگلـخوشگلـا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 417 بیا باهم گریه کنیم😭😭😭😭😭 اوهوم😭😭😭😭😭 زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...
azaliaaaaa عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 23423 نه خدا نکنه.ولی امشب قهر کرد رفت از خونه مثل دیونها شدم اها آشتی میکنین ایشالا اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
افراخانم عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 813 اها آشتی میکنین ایشالا مرسی امیدوارم هر حاجتی دارین بهش برسین برای حل شدن مشکل من هم دعا کنین