2777
2789
عنوان

بچه ها مشورت

59 بازدید | 8 پست

سلام ما توی یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیم وام مسکنمون در اومده با پس انداز خودمون و بیست میلیون وام تعمیرات و فروش هشت میلیون طلا، و دادن پانزده تا به صورت سفته دوماهه، داریم یه آپارتمان میخریم هر طبقه اش چهار تا واحد به هم چسبیده داره بالکن هاش به راه پله مجتمع پشتی باز میشه وخفه هست، و در مجتمعه مرتب بازه چون خود صاحبخانه تو اون منطقه بنگاه داره ویه اتاق بالا سرش هم داه اجاره به وکیل، (البته اونا تو اون مجتمع نیستن ولی در ورودی همه یکسانه وهر رووووووز بازه، جای شلوغ شعر هست پیش مغازه ها مرکز شهر و شنیدم خیابون اون قسمت آب میگیره زمستون و طبقه یک ودو اش شوره داره، داره می ده 175 میلیون، می ارزه بنظرتون، مامانم وبابام راضی نیستن اما شوهرم میگه مجبوریم چون همین هم سال دیگه میکشه بالا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اصلا اصلا اصلا اصلا ارزش نداره مفت هم بدن مجتمع ارزش نداره قیمتشم بالا نمیره

پس چرا مسکن های مهر لین همه رفتن بالا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر رکودش هم باش قیمتهای الان و نگاه نکن

نمی دونم والا، 

فداتشم ۱۷۵ تا خیلیه برای این واحد داغوووون اونم بااین زحمت دارید فراهمش میکنید یکم دست نگه دارید منط ...

آخه تو شهر ما تنها آپارتمان سند دار همینه، بانک هم فقط به آپارتمان سند دار وام میده، بقبشون مسکن مهر هستن، 

آخه تو شهر ما تنها آپارتمان سند دار همینه، بانک هم فقط به آپارتمان سند دار وام میده، بقبشون مسکن مهر ...

درسته ولی افتابه خرج لهیمه دوست گلم معایب خیلی داره بازم فکر کن مشورت بگیر از چند جا بی گدار به اب نزن

درسته ولی افتابه خرج لهیمه دوست گلم معایب خیلی داره بازم فکر کن مشورت بگیر از چند جا بی گدار به اب ن ...

ممنون