2777
2789
عنوان

زیبایی صورت

295 بازدید | 23 پست

سلام

ی مدته صورتم انکار کدر شده

زیر چشمم کک و مک دارم ولی بعد زایمانم پررنگ شدن ی مقدار

قبلنا اصلا چیزی نمیزدم جز ضدآفتاب اونم اوریاژ

الان حس میکنم ب کرم پودر احتیاج دارم،درواقع بیشتر اعتماد ب نفسمو از دست دادم، خیلی دوس دارم مث قبل روشنو خوب بشه صورتم 

آبرسان یا ماسک طبیعی سراغ ندارین؟

قیمتش مهم نیس

با توجه به تاپیک اون خانومه 

اب زیاد بخووور

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوندم ولی بقول یکی از خانومه ما آب میخوریم همش میشه  جی...ش😕

😞

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

برای کک و مک میگن آب پیاز خوبه

ولی میگی زیر چشمته چشمت میسوزه یه وقت

برای روشن شدن پوست آب زیاد بخور از طرفی ماسک زردچوبه شنیدم خوبه ولی به نظرم صورت زرد میشه امتحان نکردم😐

حالا به نظرتون برای سیاهیو گودی چشم ویتامین ای خوبه؟؟؟؟تازه از امروز شروع کردم میخوام بدونم تا چند وقت باید بزنم تا اثر کنه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
برای کک و مک میگن آب پیاز خوبه ولی میگی زیر چشمته چشمت میسوزه یه وقت برای روشن شدن پوست آب زیاد بخ ...

سیاهی دور چشم،ویتامین ای بخور و ب صورتتم بزن 

سیب زمینی رنده شده و خیارم بذار،عالیه

ماسک تخم مرغم معجزه میکنه برات

سفیده تخم مرغو جدا کن،دوقطزه آبلیمو دوقطره گلاب ،اونقد با چنگال هم بزن تا کف کنه،تمام صورتت حتی دور چشاتو بزن بعد۲۰ دیقه با آب ولرم بشور، اثرشو همون موقع میبینی

هفته ای ۲_۳ بار خوبه

اره خوندم ولی بقول یکی از خانومه ما آب میخوریم همش میشه  جی...ش😕

آب رو باید نشسته و جرعه جرعه خورد مثلا یه لیوان آبو یهو ندی بالا😆

اینجوری بیشتر مواد معدنیش جذب بدن میشه

آهان  راستی برای شفافیت پوست یادم اومد آب ولرم و با یه قاشق عسل قاطی کن و چند قطره آبلیمو سعی کن هرروز اندازه سه تا لیوان بخوری

صبح به صبح هم ناشتا تو آب ولرم پودر بادوم کوهی بریز اندازه یه قاشق مربا خوری تو یه فنجون یا نصف ق غ خ سرصاف تو یه لیوان و درشو یه ربع تا نیم ساعت بذار بعد بخور میتونی بهش یه کم عسل هم اضافه کنی

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋