2777
2789
عنوان

درمان پوست

570 بازدید | 35 پست

سلام 

من دارم پوستمو درمان ميكنم لايه برداري كردم خيلي بهتر شده پوستم خوب بودا اما دوست داشتم ديگه صاف صاف بشه 

حالا مهموني دعوت شدم 

به نظرتون كرم پودر بزنم يا نه آخه الان قرمزه يه خورده  

اگر كرم بودر بزنم خراب نميشه پوستم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور لایه برداری کردی عزیزم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

لایه برداری منظورت کدوم روشه؟

میکرو؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

مشکل پوستت چی بود و اینکه با چی لایه برداری کردی

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠

با محلول 

اگه لایه برداری کردی الان پوستت نازک شده باید یه ضدافتاب خیلی خوب بگیری و استفاده کنی

ولی من فک نکنم محلول بتونه رو پوست خیلی تاثیر داشته باشه من منافذ پوستم باز شده فک کنم باید برم میکرو یا لیزری چیزی

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠

با اجازه استارتر

یه گروه تو 

لگرام هس که کرم گیاهی میده برای جوش و لک خوبه؟

اسمش مراقبت و زیبایی مهتاب هستش. خیلی صورتا خوب شدن

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰