2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

82 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تا بحال از کیت تخمک گذاری استفاده نکردم فایده داره اصلا؟؟ چون نظرم اینه ک بخرم و بد بزنم روز تخمک گذاریم نباشه خخخ..قیمتش چنده چجوریه ؟بنظرتون بخرم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

گرون نیست خیلی. اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش ۵ تارو خریدم ۸ تومن. ولی طبق دستورالعملش باید پیش بری حتما. مثلا یک ساعت بزاری تو دمای اتاق و.. کار باهاش پیچیده نیست اصلا. ولی برای من که تا حالا جواب نداده.

گرون نیست خیلی. اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش ۵ تارو خریدم ۸ تومن. ولی طبق دستورالعملش باید پیش بری حت ...

داخل هر بسته پنج تاست که باید امتحان کنم تا یکیش جواب بده؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داخل هر بسته پنج تاست که باید امتحان کنم تا یکیش جواب بده؟

نه. برای من ۵ تا توش بود. راستش چون فقط یکبار خریدم دقیق نمی‌دونم تو هر بسته چندتاست. ولی هر کیت برای یک باره. مثلا امروز یه کیت رو می‌زنی. اگه مثبت بود یعنی تا ‌‌‌‌۲۴ ساعت تخمک‌گذاری داری. اگه منفی بود که هیچی. یه روز دیگه مثلا فردا پس فرداش دوباره امتحان می‌کنی. بیشتر روزهای ‌۱۴ تا ۱۶ پریود که احتمال تخمک‌گذاری بالا هست امتحان کن. 

امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم. چون خودم تازه دارم ازش استفاده می‌کنم. 

نه. برای من ۵ تا توش بود. راستش چون فقط یکبار خریدم دقیق نمی‌دونم تو هر بسته چندتاست. ولی هر کیت برا ...

ممنونم دیگ خسته شدم از اقدام هر ماه میگم کاش گرفته باشه ولی نشده سه ماهه اقدامم...خدا بداد اونایی برسه ک بالای چندسالن واقعا سخته 

ممنونم دیگ خسته شدم از اقدام هر ماه میگم کاش گرفته باشه ولی نشده سه ماهه اقدامم...خدا بداد اونایی بر ...

اره واقعا سخته. امیدوارم برای همه‌مون اتفاقات خوبی بیفته.