2777
2789
کاش مرگ یک لحظه بود و تموم میشد من الان عموم داره جلومون اب میشه و کاری هم از دست کسی برنمیاد 

انشالله خدا شفا بده....ولی من برادرم یهو خبرمرگشو آوردن.. هر دوتا سخته

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....
یه لحظه فکرشو نکردیم ک قراره بره مادرش زمینگیر بود وهمه منتظر بودن شاید خدایی نکررد اون بمیره ولی ق ...

اجل برگشته میمیرد نه بیمار خسته😔

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مرگ یک لحظه بود و تموم میشد من الان عموم داره جلومون اب میشه و کاری هم از دست کسی برنمیاد 

ماذشوهرم همیشه میگف نمیخوام سربار کسی باشم وارزوم اینه قبل اینکه محتاج کسی بشم بمیرم

۴۸سالش بود که رفت

میگف  پیر شدم میرم خونه سالمندان و ب عروسام فشارنمیارم اونا چ گناهی کردن ک بخوان من حمایت کنن 

ماذشوهرم همیشه میگف نمیخوام سربار کسی باشم وارزوم اینه قبل اینکه محتاج کسی بشم بمیرم ۴۸سالش بود که ...

عزیزم چقد فهمیده بودن روحشون در ارامش باشه 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
انشالله خدا شفا بده....ولی من برادرم یهو خبرمرگشو آوردن.. هر دوتا سخته

عزیزم خدا بهتون ارامش بده

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید