2777
2789

عزیزم خدا صبر بده ب شما هم خانواده 

ایشالله غم اخر باشه ♥️

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یک مادر شوهرم ک خوب بوده فوت کرده 😑خدا رحمت کنه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه اما یه لحظه یاد جاریم افتادم که وقتی مادر شوهرم بود بی محلی میکرد الان پرو فابلش این چیزا رو میذاره البته سو تفاهم نشه استارتر منظورم خدای نکرده بشما نبس

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
خدا رحمتش کنه اما یه لحظه یاد جاریم افتادم که وقتی مادر شوهرم بود بی محلی میکرد الان پرو فابلش این چ ...

ن عزیزم

مث جاری من خون ب دلش کرد اخرسر برا خودنمایی وسط جمعیت سرم ب دست پیشست و همه پوزخند میزدن

رابطه مارو همه خبرداشتن

مادرودختربودیم ما

نه  خیلی دوسش داشتم مث خالم بود همیشه اینجورصداش میزدم.. .

اهان چه گوهری بودن که اینهمه عروس راضی بوده 

جاش بهشت هرچند حیف شدن خوبا زود رفتنین

مادرشوهرمنم تعریفشو خیلی میکردن که مریض شد الان زمینگیره طفلک. من الان که میبینم مردم راست میگفتن حیف شده

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

دلم واقعا گرفت

دنیا خیلی بی ارزشه

به این فکر میکنم آذر ماه که ایشون فوت شدن من تازه درگیر یه عشق بودم

یه روز من میمیرم و یه آدم دیگه درگیر عشق و روزمره گی هاشه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

اهان چه گوهری بودن که اینهمه عروس راضی بوده  جاش بهشت هرچند حیف شدن خوبا زود رفتنین مادرشوهرم ...

صد درصد بهشته

یه نفر ازش ناراحت نبود 

نمازاوهمه چیزش ب راه بود

مهربووووون بود.و...

خیلی سخته منم کشیدم

کاش مرگ یک لحظه بود و تموم میشد من الان عموم داره جلومون اب میشه و کاری هم از دست کسی برنمیاد 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
دلم واقعا گرفت دنیا خیلی بی ارزشه به این فکر میکنم آذر ماه که ایشون فوت شدن من تازه درگیر یه عشق ب ...

یه لحظه فکرشو نکردیم ک قراره بره

مادرش زمینگیر بود وهمه منتظر بودن شاید خدایی نکررد اون بمیره ولی قربون خدا برم...