2777
2789

حدود 2 ماه پیش بخاطر شوکی که بهم وارد شده بود 3روز تمام نتونستم برم دست شویی پیش چندتا دکترخوبم رفتم یکی گفت عفونته یکی گفت کیسته یکی گفت سنگ کلیه است الان دادن دارو مصرف میکنم زانو درد خیلی شدیدی دارم یبوستم گرفتم دیگه خسته شدم تحمل درد ندارم 2ماهه دارم درد میکشم توروووووخدا اگ کسی سابقه چنیین زانو دردایی داده بهم بگه 20 سالم بیشتر ندارم

وخدایی که بشدت کافیست

من نمیتونم دقیقا دردت واسه چیه ولی اگه تهران هستی حتما برو پیش دکتر کامران ازما ، چند روز پیشم تی وی نشونش داد

معجزه میکنه ، منو کل فاملمونو خوب کرد ،کارش طب فیزیکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر سنجد با شیر قاطی کن وکمی عسل بخور خوب میشی،عصاره ی پای مرغ هم بخور

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من نمیتونم دقیقا دردت واسه چیه ولی اگه تهران هستی حتما برو پیش دکتر کامران ازما ، چند روز پیشم تی وی ...

برای کدوم درد؟نه تهرانی نیستم اباده ایم ولی اگه ادرسشو داری برام بفرس میرم حتما

وخدایی که بشدت کافیست
برای کدوم درد؟نه تهرانی نیستم اباده ایم ولی اگه ادرسشو داری برام بفرس میرم حتما

هر دردی که داشته باشی تو بدنت 

من خودم گردن درد شدید داشتم مهرهام جابجا شده بود 

مامان بزرگم زانو درد داشت رفت پیشش 

021 8864 8199

دکتر کامران ازما ، 

تهران ،میدان ونک ،خیابان ونک، خیابان تک جنوبی 

ببخشید برا دیسک کمر هم خوبه؟آدرسش کجاست

هر دردی که داشته باشی تو بدنت 

من خودم گردن درد شدید داشتم مهرهام جابجا شده بود 

مامان بزرگم زانو درد داشت رفت پیشش 

021 8864 8199

دکتر کامران ازما ، 

تهران ،میدان ونک ،خیابان ونک، خیابان تک جنوبی 

کلا هر دردی داشتی باشی و کارش ستون فقرات و پا و گردن و همه چی 

دستت دردنکنه خدا کنه این یکی جواب بده خیلی کلافه شدم شدم مثل این پیرزنا دیگه نه هیچی برام مهمه نه اینده فقط دلم میخواد تموم شه این دردا

وخدایی که بشدت کافیست
خوب میشی عزیزم‌ منم همسن توام درد گردن نابودم کرده بود ،گردن بند میبستم همیشه تو مدرسه و بیرون.... ...

چی بگم والا 2 ماهه کارم شده دکتر رفتن دیگه خسته شدم هر دردیمو خوب میکنم یه چیز دیگه شروع میشه 3روز بستری بودم تو بیمارستان ولی انگار نه انگار😞😞😞

وخدایی که بشدت کافیست
فقط زنگ‌ زدی بگو وضعیت من خیلی خرابه و خیلی زود وقت میخام ، اگه گفت نه و دیر وقت داد بگو میام بین مر ...

باشه عزیزم ممنون ایشالله بشی سبب خیر کلی دعات میکنم

وخدایی که بشدت کافیست