2777
2789
عنوان

کوچک کردن بینی بدون جراحی

250 بازدید | 11 پست

سلام.من بعدرژیمم ولاغری که داشتم بینی ام توصورتم مقداری کشیده وبزرگ دیده میشه روشی هست که بدون جراحی بشه جمع وجورتربشه توصورتم.مثلا استفاده از زنجبیل؟بیوکنزی،پلاسماجت،مخلوط خمیردندان وسرکه چیزایی که توسایتازده شدنیه؟

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکه و خمیر که جوشای یر سیاه رو میبره

پلاسما هم اصلا انجام نده،اصصصصلا،دوستم سه جلسه رفت بینیش که تغییر نکرد هیچی کلی جای زخم و سوختگی مونده بعد از شش ماه،داغکن شده طفلک

زنجبیل هم جوش میزنی،اما مکنزی رو نمیدونم،شنیدم الکیه

پلکسر بینی برای بینی گوشتی

گوشتی نیست بیشترکشیده است ویک مقدار غوزداره

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
سرکه و خمیر که جوشای یر سیاه رو میبره پلاسما هم اصلا انجام نده،اصصصصلا،دوستم سه جلسه رفت بینیش که ت ...

ازعمل میترسم به سختی به هوش میام میترسم به هوش نیام بخاطریک بینی دوتابچه ام بی مادربشن خدای نکرده

ازعمل میترسم به سختی به هوش میام میترسم به هوش نیام بخاطریک بینی دوتابچه ام بی مادربشن خدای نکرده

تزریق ژل کن 

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    
چاق بشی خوب میشی یکم چاق کن

نه هنوزمیخوام بیشترکم کنم اگربخوام بینی ام باچاقی پوشیده بشه باید بشم عین روزاولم

تزریق ژل کن 

چجوری ؟خودم تزریق کنم؟خوب بزرگترمیشه که میگم بینیم کشیده وبرجسته است باژل بزرگترنمیشه؟

چجوری ؟خودم تزریق کنم؟خوب بزرگترمیشه که میگم بینیم کشیده وبرجسته است باژل بزرگترنمیشه؟

خودت که نمیتونی با تزریق سطحشو هموار میکنن بزن تو نت میادعکساش

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار