2777
2789
عنوان

ژله رویال

150 بازدید | 14 پست

بچها ژل رویال برا بارداری چطوره کسی استفاده کرده؟

من همونم ک یه روز،میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریایی دنیا بشم ارزو داشتم برم تا ابر برسم اما یه مرداب شدم یه اسیر نیم جون یه طرف میرم توخاک یطرف ب اسمون
ميگن خوبه منم خريدم

باردار شدین

من همونم ک یه روز،میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریایی دنیا بشم ارزو داشتم برم تا ابر برسم اما یه مرداب شدم یه اسیر نیم جون یه طرف میرم توخاک یطرف ب اسمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوردم...البته دارو هم مصرف میکردم...کنارش تخم شاهی و سیاهدونه و عسلم خوردم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

فکر کردم یه مدل ژلست 🤦‍♀️

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

برادرشوهرم بچه دار نمیشد هردو مشکل دارن  البته جاریم میگه فقط شوهرش اسپرمش ضعیفه و  جهش نداره  من براشون از یه جا گرفتم برادرشوهرم یه دوره خورد آز داد  تعداد اسپرم نرمال شده بود ولی جهش نه   باید دوباره میخورد ولی ادامه نداد منم هیچی نگفتم 

اینارو برا اینکه باردار بشی میخوردی؟ 

اوهوم...البته ژل رویال قبلا هم برا تقویت عمومی بدن میخوردم...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خب چجوری باید خورد یعنی برنامه یا روش خاصی داره؟ چند وقت خوردی؟ واینکه چندوقت بعد نتیجه گرفتی عزیزم؟ ...

یادم نیست بخدا...دارو هام ک منظم بود چون زیر نظر دکتر بود....اما عسل کو سیاهدونه و تخم شاهی رو رو برنامه خاصی مصرف نمیکردم...چون فقط خونده بودم خوبه و شاید یه قاشق کوچیک ازهر کدوم.میخوردم دقیق یادم.نیس...اما ژل رویال مخلدط با عسل معجولش دیگ یه قاشق غذا خوری هست ک البته خوردنش اصول داره مثلا نباید یهو قاشقو بزاری دهنت باید با انگشت ذره ذره از قاشق برداری و مزه مزه کنی بهتره بره زیر زبون...بیشتر جذبش از طریق زبونه و زیر زبون...مثلا باید ناشتا خورده شه یا دوساعت بعد شام...و اینکه قبل و بعدش چایی مصرف نشه و.تو دوران مصرفش لبتیات و فرواورده های حیوانی دیگ.کمتر شه...اینا اصول کلی ژل رویاله

من همون ماهی ک رفتم دکترو دارو مصرف کردم اینارم کتارش مصرف کردم همون ماه نتیجه گرفتم..